Lördag ljudbok lyssnande

Hej!
Hur mår ni?
Här hos mig är det bra, idag som rubriken säger så har jag gått och lyssnat en hel del på ljudbok både här hemma och tidigare när jag tog mig ut för att köpa nya patroner till min sodastreamer. Det var ju -9 här och förmodligen kallare nu på kvällen så det bet lite i kinderna men hann få mig lite sol så det säger man ju inte nej till.

Så glad att jag tog mig ut så jag kunde ta denna vackra bild😍

Så medan jag gick till Ica hade jag en ljudbok i öronen. Riktigt skönt att få komma ut men nu med denna kyla får man nästan tvinga sig ut. Kom hem med nya såna och dricka. Och ingredienser till vår pizza ikväll. Medan jag var och handlade så fixade B kaffe som vi nu har druckit nyligen. Så gott och jag är glad att jag tog mig ut. Nu blir det lite läsning i min fysiska bok, funderar på dock att lyssna klart på ljudboken då den inte är så lång så vi får se men det blir att hålla sig inne nu resten av kvällen och bara vara. Men blivit en del ljudbok idag och det är så härligt att gå och lyssna och vara i en annan värld.
Igår kväll innan jag sov så körde jag ”produktiv läsning” menar då att jag inte hade varken mobil eller datorn i närheten. För har man dem i närheten blir det ju lätt att man kollar där med. Så blev lite läst. Ska försöka få till det ikväll med. Mår så bra av det och njuter.
Hoppas ni får en fin lördag och gör något ni mår bra av.

Kram/Amanda

2 reaktioner på ”Lördag ljudbok lyssnande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s