Bokrecension: Breven från E

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och nu tänkte jag dela med mig av min och fröken rödlöks bok för Januari som vi läste i vår bokcirkel.https://nouw.com/frökenrödlök Boken för Januari är Breven från E av Pernilla Lindroos.

 1. Vart fick du höra talas om boken och har du hört om den innan? Jag har aldrig hört talas om boken innan det är faktiskt tack vare Marica som jag fick höras om den
 2. Vad kände du när du läste boken? Jag kände mig oftast glad, tycker det var en rolig bok att läsa samt att en av karaktärerna var ju väldigt lik mig. Hon hette också Amanda 😉
 3. Nånting i boken som fick dig att reagera starkt? Varför just den biten, och varför tror du att du reagerade så? Nja Amanda ska ju lära sig att säga ja mer och gå på dejter och när Jenna pushar på henne kände jag bara sluta! Men jag hade nog reagerat likadant haha😂
 4. Vad minns du speciellt med denna boken? Minns slutet mest faktiskt och budskapet som boken ger i slutet. Gjorde boken väldigt fin.
 5. Vad var bäst / sämst med boken? Bäst är nog ändå humorn som var blandat med lite allvar och att det inte var sockersött hela tiden. Sämsta ja att jag lyckades lista ut ganska snabbt hur det skulle gå för Amanda och kärleken

6. Om du ska beskriva boken med en mening, vad säger du då?  En mysig feelgood om hur det är att gå vidare från tidigare jobbiga situationer.
7. Kan du känna igen dig i huvudkaraktären? Ja Amanda är ju en karaktär som vi får följa och ja hon är väldigt lik mig så det hade ju kunnat varit jag 😂
8. Är det någon karaktär du inte gillade till en början men som fick dig att ändra tycke ? Varför?  Ja Jenna tyckte hon var alldeles för på och tyckte inte om hennes tankesätt när det kommer till kärlek men ändrade mig mot slutet faktiskt.
9.  Kan du rekommendera boken? Varför/ Varför inte  Ja många gillar ju feelgood och jag tror att många skulle gilla denna. Läser inte så mycket feelgood själv just för att jag listar ut hur det ska gå i boken. 😂
10. Vad ger du boken för betyg? (1-10) Jag ger den en 5:a just för att jag listade ut hur det skulle gå för de 3 tjejerna och kärleken, men förutom det så tycker jag att boken var bra. Rekommenderar den.

Så detta var boken för Januari och nu ser jag fram emot Februaris bok.
Kram/Amanda

30 reaktioner på ”Bokrecension: Breven från E

 1. Boken låter bra. En bok för mig. Men det klart. Det inte kul att lista ut bokens slut.
  Jag vill lägga den i min bokhylla. Men jag måste beta av dem jag redan har 😊känner jag.

  Kram❣️

  Gillad av 1 person

 2. Men tack för tipset 😀 Asså aldrig hört talas om den men nu ska jag banne mig undersöka saken 😉 ja och nya böcker ja aldrig hört talas om ojojoj 🙂 spännande – tack 😍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s