Bokrecension: De hängda hundarna

Hej
Hur mår ni?
Här är det bra, är nyduschad och precis som jag sa igår så skulle det ju komma en bokrecension och nu här kommer den. I slutet av januari började jag läsa en bok av en författare som heter Jens Henrik Jensen. Fick 4 första böckerna som recension ex av bokförlaget polaris.

Handling. Handlar om det före detta krigsveteranen Nils Oxen. Han vill helst bli lämnad ifred med sin hund Mr White, han lider av trauman efter jobbiga år. Han bestämmer sig för att flytta ut till skogen. En kväll bestämmer han sig för att kolla in ett slott. Oxen befinner sig då vid fel plats vid fel tidpunkt och polisen misstänker honom för mord först på en viktig person. Det visar sig sen att det inte är han och Oxen blir erbjuden att hjälpa till i utredningen. Tillsammans med PET så ska de lösa fallet. Högt uppsatta män får deras hundar hängda. Och frågan är varför.

Jag gav boken en 3:a och jag tyckte den var lite trög och hände inte så mycket. Det var mycket politik och jag saknade att man fick följa med mördaren mer, var mycket att polisen ville gömma saker som inte fick komma upp till ytan. Tyckte det var mer intressant när man fick följa med oxen och han själv gjorde sin utredning. Tyvärr var den lite seg och inte så spännande och fartfylld. Hoppas det blir bättre till nästa bok. Lite för mycket politik. Sedan gillade jag inte heller att han Oxen blev misstänkt på en gång. Hoppas på mer spänning och fart i bok två.
Tack till bokförlaget polaris för att ni skickade boken till mig!🙏

19 reaktioner på ”Bokrecension: De hängda hundarna

  1. Det är bra här med mig. Käkar lite brunch å chillar 😊
    Kul det är när du skriver ut en bok recension 😊. Att få tips är alltid bra att få.
    Det är så olika ifrån bok till bok. Man läser en bok. Tycker sådär. Läser en bok direkt efter. Tycker att den är väldigt bra 🙂

    Ta hand om dig❣️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s