En lugn söndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, vaknade upp med en huvudvärk idag och trodde det skulle leda till migrän. Men det gjorde det inte. Tog alvedon. Annars så har det varit en lugn dag och jag har läst en hel del. Eller ja till och från. Håller på med min och Maricas bok för Februari. Riktigt bra bok. Men har känt mig riktigt trött idag så även sovit lite. Ska snart laga lite mat har jag tänkt. Nu tänkte jag att vi tar de frågor som jag har missat i orskullan utmaning
5 Feb: Idag är det Nutelladagen, äter du Nutella? Nu ska ni få höra något som ni kanske inte vet om mig. Jag har aldrig provat nutella. Vet att många älskar det men har aldrig ätit det.
6 Feb: Hur ser en typisk helg ut för dig? Den är oftast lugn, både före och nu när världen är som den är så är den oftast lugn. Brukar oftast läsa eller greja här hemma.
7 Feb: Vad ser du framemot just idag? Att jag har fått en hel del läst och att jag har varit sugen på att läsa. Gått lite trögt med läsningen på sistone så varit så härligt idag att få läsa.

Månadens bok för mig och Marica

Bilden är från igår och även idag när jag drack kaffe läste jag. Men igår blev det inte mycket läst. Bara några sidor och det är okej. Nu ska jag snart fixa lite mat och sedan försöka ta mig in i duschen. Men vi får heller inte glömma veckans länkregn här kommer den:
Hanna: https://hannafialotta.blogg.se/2021/february/vara-ett-foredome.html?fbclid=IwAR3A9G9EKqxXAcky8FkCGBSTWHv13VkZzrk0ABCUx9jyhkKRtvWOhjFcBHY

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En lugn söndag

  1. Det är bra här. Vilken tur att din huvudvärk inte gick till migrän. Skönt att boken du läsare för Februari är bra. Vad bra att din läslust är hög nu.

    Hoppas att veckan har börjat bra för dig 🙂

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s