Måndag och bakning

Hej!
Hur mår ni?
Här är det okej med mig, varit en lugn dag och inte haft någon riktigt energi men jag fick feeling tidigare idag för att baka och jag gjorde kladdkaka med daim. Enkel du gör en vanlig kladdkaksmet men innan du lägger smeten i formen så har du i daim som du hackar. Var sugen på att testa något nytt men ändå inte för svårt eller något som tog lång tid. Så då hittade jag detta recept:https://www.arla.se/recept/kladdkaka-med-daim/ Och en kladdkaka är aldrig fel.😉

Denna blev kladdig inuti med så helt klart godkänd😍

Den förra kladdkakan jag gjorde på nyår blev inte jättekladdig men denna lyckades jag bättre med. Så nöjd med den. Kanske blir lite fika ikväll sen. Känns som det var längesen jag bakade men det är ju typ 4-5 veckor sen sist. Det är bra att jag har en springform nu blir det mer bakning. 😊
Annars så har jag tagit det lugnt. Har suttit och svarat på en hel del kommentarer så nu är alla svarade förutom de två senaste inläggen. Tycker det är så kul att läsa era kommentarer och att ni tycker det är kul med mina boktips även om alla kanske inte passar alla men så är det ju. När det gäller allt.❤
Nu till Orskullans bloggutmaning:
8 Feb: Har du sett något vårtecken ännu? Nej, förutom att jag tycker att solen värmer lite när man är ute nu. Men förutom det så är det väl att dagarna blir längre…

Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Måndag och bakning

  1. Kladdkaka är alltid så gott 🙂 Testa med after eight, de är så gott 🙂 men inte alldeles för mycket för de blir alldeles för sött 🙂 kladdkakan du gjorde va så fin, ser verkligen smaskig ut

    Gillad av 1 person

  2. Helt rätt – kladdkaka är aldrig fel och det var ju en superbra ide att ha daim i – kan tänka att det blev gott. Ja springformen skulle jag inte klara mig utan, det är ett som är säkert. Jag gillar också dina boktips – ibland vet man inte vad man ska läsa så då är det bra att gå tillbaka bland dina inlägg och se vad man kan läsa

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s