Bokpaket

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, jag bloggade inget igår för jag helt enkelt kände inte för det eller jag hade inget att blogga om. Om vi ska vara ärliga. Pluggade lite och läste lite. På kvällen kollade jag och pojkvännen på film på netflix. Men igår kväll innan jag gick och la mig gick jag och kollade om jag hade fått någon post och ja det hade jag!😀Ett var från månadens bokklubb ”English bookshop” bookclub. Och den andra vann jag. Så kul och jag trodde verkligen inte att jag skulle vinna.

Detta är min månads bok från English bookclub i Uppsala denna månaden var det en mystery jag hade valt. Och jag betalade för 3 månader. Bild två är boken jag vann på Omnible. Det är en sida där man tex kan vara med och vinna böcker där de lottar ut. Det rolig är att jag har de 3 första böckerna i denna serie och detta är bok 4. Vilken tur jag har😀
Angående boken vanishing act är jag redan kär i omslaget😍Älskar det lila omslaget. Är det någon butik jag skulle vilja besöka så är det ”the english bookshop i Uppsla och Scfi bokhandelen i Stockholm. Så ja jag blev allt lite glad igår kväll och ser nu fram emot mars månad då det kommer en ny bok från English bookhop och deras bokklubb.
Idag ska jag annars försöka plugga lite, det går väldigt trögt men jag sätter mig iaf en stund med kurslitteraturen. Har skriftligt prov 1 mars så bättre att jag tar lite varje dag än att sätta mig veckan innan.
Kram/Amanda

31 reaktioner på ”Bokpaket

 1. Kul att vinna lite! Jag tänkte ha utlottning av nån bok på min instagram snart, det brukar vara poppis. Jag har läst klart två böcker senaste dagarna och börjat med en tredje. Skönt att komma ner i bokhögen lite.

  Gillad av 1 person

 2. Spännande, jag har inte läst någon av dem eller något av de författarna, håller med dig om bokomslaget till den engelska – helt underbart. Grattis till vinsten – sånt är alltid kul och jag tycker om att höra att någon vunnit så man vet att det faktiskt är äkta tävlingar. Ha en fin dag Kram Diana

  Gillad av 1 person

 3. Jag mår bra här.
  Så kul att du vann 👏🏻😃. Att du fick nr 4 av de redan 3 böckerna du har.
  Både Uppsala & Stockholm har du ju inte så långt till. Så det kan ju inte vara någon omöjlighet att komma dit. Tänker jag.

  Bra inställning. Plugga lite varje dag är bra. Än att göra allt på en gång 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s