Lite filmtips och bloggutmaningar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, fick många frågor vilken film jag och min pojkvän såg härom kvällen i mitt senaste inlägg så tänkte att jag delar med mig av ett filmtips. Då filmen vi såg var bra. Filmen vi såg var ”American psycho” från 2000 och filmen finns på netflix.
Tror ingen handling behövs då filmen är känd och en klassiker. Men det var första gången jag såg den. Tycker filmen var bra och spännande och den höll bra fart. Lägger in trailern på filmen

Så till alla er som undrade vilken film det var så var det American psycho. Har ni sett den filmen?
Nu tar vi Orskullans bloggutmaning. Vill vara med men jag är verkligen inte bra på att komma ihåg alla dagar.
9 feb: Om du vann en miljardkronor vad skulle du då göra? Haha ja, köpa böcker 😂och göra slag i saken om att skaffa mig ett eget bibliotek, resa och spara en del. Även flytta till en större lägenhet.
10 feb:Vad är det godaste du ätit? Hmm ja det var en svårare fråga. det finns mycket gott men just nu så är nog min kladdkaka med daim längst upp. Läs ”måndag och bakning” för att läsa om när jag bakade en kladdkaka.
11 feb: Vad är värdefullt för dig? De små sakerna tror jag jag uppskattar mest, jag behöver inget stort för att uppskatta något. Att bara umgås med släkten tex.
12 feb: När känner du dig rik? Nu, jag kan köpa mig saker som jag både vill och behöver och ändå ha pengar över på kontot. Det har inte alltid varit så…

Så det var alla frågor jag har missat de senaste dagarna. Jag tycker det är så kul att vara med men glömmer tillslut att jag är med och så går det flera dagar som nu. Aja. Resten av kvällen nu blir lugn, jag har nyligen duschat vilket var skönt. Nu blir det en lugn kväll
Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Lite filmtips och bloggutmaningar

  1. Såg den filmen för flera år sedan, men kommer inte ihåg så mycket av sen förutom att jag tyckte det var mycket av allt. Tror filmen är baserad på en bok med samma namn som är väldigt våldsam.
    Ha en fin helg ❤

    Gillad av 1 person

  2. Har inte sett den filmen, men under flera år såg jag aldrig film nästan. Ja, du och min man är lika där. Hans högsta önskan är också ett bibliotek. Vi har böcker överallt här hemma.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s