Torsdag och en huvudvärk

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, det har varit en lugn dag och jag har mest fokuserat på att få läsa ut en bok idag. Vilket jag har gjort och en recension kommer imorgon. Har även gått med en huvudvärk idag som pulserat så nu på kvällen så tog jag en alvedon och nu är det bättre. Känt av en tryckande huvudvärk i flera dagar men inte tagit någon värktablett tills idag. Jag känner mig väldigt stel i nacke och axlar och det kommer säker därifrån huvudvärken.
Igår så kollade jag även klart på serien Timon &Pumbaa på disney+ såhär efter att ha sett säsongerna tycker jag första är roligast faktiskt. Och min favorit är Timon tror det är för att han är som han är och ibland klantar till det för sig. Medan Pumbaa är mer den kloka och ibland naiva personen. Men tycker serien varit bra lätt och man kan liksom somna om man nu gör det för man behöver inte följa med.

Nu ikväll får vi se vad jag gör ska redigera en video till imorgon men annars blir det kanske en serie. Min nästa bok som jag tänker påbörja är min och fröken rödlöks bok för Februari. Bokskåpets hemligheter. Ser så mycket fram emot att få plocka upp den. Kanske börjar jag med den ikväll, vi får se. Jag vet att många säger att jag läser mycket vilket jag gör. Men om jag inte har lust eller är sugen på att läsa så gör jag inte det. Tvingar mig inte till att läsa, utan läser om jag vill. Och då tar jag vara på det. Detsamma gäller ju tex med bloggen.
Nu till dagens fråga hos Orskullan: Har du börjat planera något för sommaren 2021 ännu? Nej jag brukar oftast inte planera så här långt före. Gjorde det inte förra året heller. När jag planerar så är några veckor innan men inte såhär tidigt.
Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Torsdag och en huvudvärk

 1. Kul med recension och det ser jag fram emot. Man kan aldrig läsa för mycket, eller jo det kan man och det lider jag av just nu. Kan inte läsa en enda bok utan att få ont i huvet. Men snart är jag tillbaka igen ❤

  Gillad av 1 person

 2. Men fy vad jobbigt att du har så ont i huvet det är verkligen hemskt när huvudvärken kommer 😦 här har jag inga planer för sommaren en 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Jag läser också mycket även om det i bland går i perioder, alla mina julklappsböcker är färdiglästa och då hade jag en veckas paus men är nu i gång igen. jobbigt med huvudvärk – det kan verkligen påverka hela ens dag.

  Gillad av 1 person

 4. Precis när jag läste att du hade huvudvärk så kände jag hur min smög sig på, ska ta en tablett så man kan återgå till att ta vara på vardagen 😊

  Gillad av 1 person

 5. Det är mysigt att sitta och läsa, men gör man det mycket kan det ge värk. Ett tips är att ligga på mage på golvet, blicken i golvet, armarna längst sidan, lyft överkroppen, dra ihop skuldrorna så mycket det går, slappna av och sjunk ner igen. Upprepa 5-10 ggr varannan dag. Detta är kanon för både rygg och nacke och har hjälpt mej väldigt mycket.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s