Ljuset är på väg tillbaka, hur märker du av det?

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och dagens rubrik är rätt passande, ljust börjar komma tillbaka mer och mer och det har jag börjat märka nu. Jag mår så mycket bättre när det är ljusare ute längre. Jag får mer energi och orkar göra saker. Kylan är jobbig men att veta att dagarna blir längre ger mig energi. Under hösten och vintern när det är mörkt tycker jag det är svårt att gå upp men nu börjar det bli lättare och det är pga ljuset. Så ja jag blir mycket gladare och lättare att få saker gjort. Jag styra väldigt mycket av ljuset.

Tog denna bild förra veckan och redan då märkte man att ljuset börjar komma tillbaka😍

Annars så har dagen varit bra, började dagen med en dusch. Händer inte ofta att jag duschar när jag går upp. Jag duschar oftast på kvällen. Men ibland händer det att jag duschar på dagen. Kanske är för att jag hade energi och att ljuset äntligen kommer tillbaka😉Har även tagit hand om en hel del disk tidigare känns skönt att få det gjort. Och även bra att passa på när man har energi, nu ikväll så ska jag gå och handla lite det är planen och sedan blir det nog en lugn kväll. Behövde handla redan igår men då var det inte plogat då det snöade så var ju tvungen att vänta.
Men hur fungerar ni? Mår ni bra nu när ljuset börjar komma tillbaka?

14 reaktioner på ”Ljuset är på väg tillbaka, hur märker du av det?

 1. Jo ja har också kännt ja påverkas mycket av ljuset. Därför ja gärna har mycket lampor och så inne i lägenheten för vet ja blir piggare när ja har mycket ljus omkring mig så älskar att inreda i mycket belysning, det gör en hel del i vintertiden ❤️

  Gillad av 1 person

 2. Det är ljust här men inte så länge sen blir de mörker igen. Men de är bra att passa på att fånga ljusstrålarna när man kan liksom för oss är de länge till våren är här

  Gillad av 1 person

 3. Tack det är bra här.
  Så bra att du får energi av ljuset & solen. Det är härligt det 🙂. Men det måste åxå vara lite jobbigt att vara styrd så av vädret.
  Rullar du i rullstolen till affären? Hur går det i snön?! Jag drar mig för att cykla nu när det är snö på vägen. För att det är lätt att jag fastnar & slirar.

  Hoppas att du har en bra dag. Kram🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s