Trötthet och bloggutmaning

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, varit lite tyst från mig, har gjort lite annat som varit med pojkvännen igår eller ja bloggade ju i söndags och igår var jag så trött hela dagen. Igår tvättade jag mellan 15-19 men var trött hela dagen men jag fick tvätten gjord B hjälpte mig ner med tvättkorgen som var full och hjälpte mig sen med att få upp tvätten. Så gårdagen gick mest åt till att tvätta och sen när jag var klar så var jag så trött så jag somnade på soffan. Måndagar är inte min dag. + att jag har börjat läst på inför mitt skriftliga prov för företagsekonomi 1.
Idag har jag varit piggare, Från och med tisdagar brukar jag ha mer energi det är bara måndagar som är lite kämpigare för mig. Så är glad att jag orkade börja läsa på lite och skriva ner saker.

Det är ju ny månad nu och jag tänkte vara med i madeleines bloggutmaning i februari. (orsakullan)
Första frågan för februari är Vegetariska dagen idag, vad äter du som är helt vegetariskt? Hade ingen aning om att det var den vegetariska dagen igår. Häromkvällen åt jag stekt haloumi men annars vet jag inte.
2 februari: Internationella tvillingdagen idag, känner du någon tvilling? Ännu en sak jag inte visste att det fanns en dag för. Nej jag känner ingen tvilling
La även upp en ny video igår som jag länkar här nere sen: Nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer och utanför mig så snöar det, vi har verkligen fått en riktig vinter men nu längtar jag efter våren. Gör du?

Det känns iaf skönt att det är ny månad och kanske när solen och värmen och ljuset nu börjar komma tillbaka så får jag mer energi. Vintern är fin med snö men jag mår så mycket bättre och har mer energi när ljuset och dagen är längre.
Kram/Amanda

32 reaktioner på ”Trötthet och bloggutmaning

 1. Det är så härligt med all snö som har kommit, det blir så vacker ute. Men jag tänker inte gå ut förens de plogat 😉
  Kul det låter att vara med i bloggutmaningen. Madeleine brukar alltid ordna roliga bloggutmaningar. Lycka till!

  Gillad av 1 person

 2. Jag älskar vintern men längtar också till våren. Extra mycket i år. Det finns väldigt många dagar man inte vet om. Våffeldagen är väl snart och den gillar jag 😊 Ja måndagar kan vara tunga. Men imorgon är det redan onsdag och mitt i veckan 😉🥰

  Gillad av 1 person

 3. längtar till våren, väldigt mycket mera snö än det brukar vara just nu och det hade varit mysigt om man varit ledig och kunnat gå till pulkabacken med barnen. Nåja, man kan inte få allt som man vill..bra att du fick tvätten gjord i alla fall..

  Gillad av 1 person

 4. Jag håller verkligen med dig om måndagar. Jag är inte alls en måndags-person och förstår inte det där snackat om att ”måndagar är veckans bästa dag”. Haha… Hade också tvätt hela eftermiddagen igår och trots att det är segt under tiden är det alltid SÅ skönt att veta att man har det gjort.

  Gillad av 1 person

 5. Trött har ja varit väldigt mycket dom senaste dagarna med, såna dagar borde man klappa sig på axeln för att man ens fått något gjort eller i vissa fall bara att man tog sig upp ur sängen 😂❤️

  Gillad av 1 person

 6. Ni hjälptes åt med tvätten. Ni gjorde det tillsammans & det är ju mysigt att göra det.
  Energimässigt så är torsdag min sämsta dag. Men ändå gillar jag torsdag. För att fredagen står framför dörren 😀.

  Vad bra att du har kommit igång med pluggandet.

  Ja, vi har fått en hel del snö. Både och. Jag tycker att snö & sol & minusgrader mysigt & blir så fint. Samtidigt så vill jag ha vår 🙂 .
  Ja, det är skönt med längre ljusa dagar nu.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s