Hundmys

Hej!
Hur mår ni?
Igår blev det inget bloggande, igår så var det ju måndag och i helgen ringde farmor och vi kom överens om att jag skulle komma förbi igår. Farmor och farfar har nämligen skaffat en hund igen. En tax. När jag föddes hade de 2 taxar och nu flera år senare så skaffar de en tax igen. Det var så mysigt att få gosa med en valp och den var så liten och söt😍Här kommer bildbomb på tax:

Deras nya tax heter zingo och är nu 9 veckor

Man kan ju inte annat än att smälta när man ser en valp. Och jag njöt verkligen och den var verkligen vild men var så mysigt att få träffa den. Zingo har sån mjuk päls och ja jag tror jag satt där på golvet från när jag kom till 2h senare när jag gick till Apoteket. Trots att jag hade ont i rumpan då var det helt klart värt det. Detta var min måndag helt enkelt.

När jag sen kom hem var jag trött och gjorde inte så mycket, läste lite under kvällen. Så nu kör vi orskullans bloggutmaning
13 Feb: När känner du dig fattig? Hmm jag känner mig inte så fattig längre då jag har pengar över varje månad nu, men jag har varit fattig och det är jag glad att jag inte är längre.
14 Feb: Alla hjärtans dag idag, firar du? Helt ärligt så var det som en vanlig lördag här så kan inte säga att vi firade det direkt. Jag bakade och fick engelsk frukost av pojkvännen.
15 Feb: Geléhallonens dag idag, tycker du om godis? Hade ingen aning om att det fanns en sån dag, men ja godis tycker jag om. Gele´ hallon är dock ingen stor favorit då är choklad och surt godis det.
16 Feb: Semmeldagen idag, blir det någon semla? Jag trodde semeldagen redan hade varit. Trodde den var den 6 feb eller runt det datumet. Här har det inte blivit någon semla idag.

Så det var alla frågor och nu är jag ikapp igen. Nu ska jag strax börja med maten har jag tänkt.
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Hundmys

 1. Väldigt trött men bra. Herre vilken sötnos! Älskar hundar, hehe.
  Vi firade inte alla hjärtans dag direkt heller. Åt lite lunch ute.
  Jag är semmeltok dock så det har det blivit

  Gillad av 1 person

 2. Så mysigt att få mysa med en hund valp 😊 Så fin Zingo va 😍. Då kan jag tänka mig att det blir många promenader med farmor & hunden när det är bar mark 😊.

  Ta hand om dig❣️Kram

  Gillad av 1 person

 3. Det är ju så mysigt med valp, vi har enliters här hemma med som flyttade in för 2 veckorsedan, så mysigt. Vi har nästan alltid haft hund så det var väldigt tomt utan helt klart. Geléhallons dag visst jag inte fanns, men varför inte alltid kul att fira något i alla fall 😂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s