Glad Påsk

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara bra, idag är det fredag och även långfredagen. Själv har jag inga planer för påsken mer än att jag idag spenderade i tvättstugan. Känns skönt att ha fått det tvättat och nu ska jag bara ta det lugnt resten av helgen. Tvättade en hel del och även en jacka dock glömde jag en jacka men får ta det nästa gång.
I år så blir det en lugn påsk. Blir lite godis men ingen direkt påskmat om jag ska vara helt ärlig så är jag inte jättesugen på påskmat. Då det nästan är samma sak som vid jul och midsommar. Så det kanske blir lite ägg men annars blir det vanlig mat här. För mig känns påsken mer som en vanlig dag. Det kändes mer speciellt med påsken när man var barn. Nu när jag är vuxen tycker jag faktiskt inte att det känns så speciellt. Men det är bara vad jag tycker.

Foto av Alena Koval pu00e5 Pexels.com

Istället ska jag idag fortsätta läsa och ta hand om tvätten här uppe sen och få i ordning på den. Det blir som sagt en lugn påsk med läsning och serier tror jag. Så vill passa på och önska er en glad påsk och hoppas ni får en fin påsk med god mat, oavsett om det är påskmat eller vanlig mat ni äter. Själv blir det vanlig mat och kanske lite gott nu under helgen. Efter jag är klar med detta inlägg ska jag spela in en video.
Men glad påsk och en trevlig helg på er!

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Glad Påsk

 1. Glad påsk på dig.
  När man var liten då var påsken jätte speciel, när man fick barn så blev den rolig igen för då fick man fixa med påskpynt påskägg och allt… men håller med dig att den var rolig när man var liten.
  Hoppas ändå du får en lugn och mysig påsk helg kram

  Gillad av 2 personer

 2. Vi firar inte heller påsken så mycket. Har gula tulpaner framme och en tupp. Vår helgmat är ju detsamma, Ägg, köttbullar, jansson osv. Är lite trött på det jag med.

  Gillad av 2 personer

 3. Jag firar inte heller påsken, varken med påskmat eller påskpynt. Ändå älskar jag den här tiden på året och brukar njuta av hur fint andra gör det. Skulle haft äggjakt med syskonbarnen i dag, men coronan kom tyvärr emellan. Såg fram emot att ha en skattjakt för de små, nu lämnade vi i stället deras påskägg och -presenter utanför dörren. 😢

  Det är inte så dumt med en lugn påskhelg. I år har jag sett jättemycket fram emot påsken och detta för att jag har velat ha en sammanhängande ledighet. Ska som du läsa och titta på serier. Och jag ska sova ut på morgnarna. Bara en sån sak! Vad ska du läsa och titta på?

  Lycka till med tvätten! Sån’t måste ju också göras.

  Gillad av 2 personer

 4. Allt blir annorlunda när man blir vuxen. Jag har dock alltid tyckt att påsken har varit speciell, mest för att man vet att våren närmar sig med stormsteg. Jag hoppas att du ändå har haft en härlig helg med det som du har gjort med godis och god mat.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s