Min Påsk

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en lugn helg och inte direkt något påskfirande, men ätit god mat ändå tycker jag. I fredags när jag tvättade åt vi pizza här hemma och det var gott. Sedan i lördags åt vi falukorv i ugn jättegott. Älskar husmanskost. Igår så åt vi något jag inte har ätit på flera år nämligen hemmagjord panerad fisk. SÅ gott😍

SÅ Himla gott! 😍

Till detta hade vi kokta grönsaker och ris samt hollandaise sås. Sambon lagade som sagt maten och han är så duktig.
Idag har jag varit och tränat, så skönt var det och få röra på benen. När jag kom hem ställde jag mig och började med disken lite. När det kommer till disken så hjälps vi åt där och igår söndag gick jag loss med dammsugaren. Det är alltid så härligt när man har dammsugit. Får se vad vi äter idag, det vi hade tänkt äta var stekt falukorv och stuvade makaroner men korven är fortfarande fryst. Så trots att det inte blev någon riktig påskmat i år är jag nöjd med helgen. Jag har inte heller riktigt saknat påskmaten heller. De flesta har väl ätit påskmat i någon form men om jag ska vara helt ärlig så är jag inte sugen på det. Nu ska jag sätta mig och läsa lite i en ny bok som jag har lånat från biblioteket.

Kram/Amanda

29 reaktioner på ”Min Påsk

 1. Jag brukar skära falukorven i skivor när den fortfarande är fryst, den tinar upp snabbare då 🙂 husmanskost är riktigt gott och även mycket varierande. Man gör ju påsken till det som man vill ha påsken, det är ju inget krav på att man ska ha påskfirande med påskmat och allt sånt.

  Gillad av 2 personer

 2. Har faktiskt inte heller ätit någon påskmat, bortsett från ett kokt ägg och lite rökt lax till frukost en dag 🙂 Men jag är också nöjd ändå, har ätit oxfilé en dag och skaldjur en dag vilket var supergott!

  Gillad av 2 personer

 3. Vilken underbar blogg du har! 😀 Och ett litet sent Glad Påsk till dig med! Pizza lät ju underbart, det var längesen en åt. På tal om att dammsuga så behöver jag nog göra det med. Det ÄR verkligen härligt när det är nystädat. Hoppas boken från biblioteket är bra. 🙂

  Gillad av 2 personer

 4. Du verkar haft det lugnt och skönt, hoppas du fått vila upp dig ordentligt inför den nya veckan. Jag åt inte heller påskmat, det har känts som för mycket jobb att få till ett påskbord och jag har mycket hellre velat ladda batterierna. Inte så ofta man har långhelg, så gäller att passa på. 😁 Vad är det för bok du lånat? Jag har själv en rejäl hög med biblioteksböcker, nästan så att det börjar kännas jobbigt med all läsning jag borde avverka. 😅 Pausar lite från bokhögen och har i stället börjat läsa Sarah J. Maas Ett hov av taggar och rosor. Är fast. Har du läst den?

  Gillad av 2 personer

 5. Ni åt mycket god mat i helgen. Skönt att du åxå fick till lite träning.
  När blev ni sambos??!
  Det är bra att hjälpas åt & det är trevligt med.

  Alla är vi olika. Visa håller på traditioner & visa inte. Kul att börja på ny bok 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Ibland kan det vara skönt att bryta mönstret och bara äta någonting annat. Ni verkar ha haft en härlig påsk och det viktiga är att få vara tillsammans och njuta av ledigheten.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s