Helgen är här

Hej!
Här är det bra med mig, jag har haft ett par lugna dagar förutom i torsdags då jag var till Tandläkaren och lagade tand och nu hoppas jag att det var sista gången på ett tag. Igår var jag hemma hela dagen och fram mot kvällen så började det regna kraftigt så höll mig inne. På kvällen åt vi lasagne och jag fixade efterätt som blev glass med jordgubbar, lätt att fixa och var gott med.
Nu är det lördag och idag är det strålande sol farmor vill träffas och hade tänkt gå dit imorgon men får nog bli idag då det är fint väder, det skulle det inte vara imorgon. Så vad passar inte bättre att träffa farmor och få lite hundmys. Men innan jag ska till farmor en stund så tänkte jag läsa lite. Sen ikväll ska jag laga middag och så blir det film med B. Så det blir en bra lördag.

Detta är boken jag har börjat på den är tjock en men känner redan nu när jag bara har läst 200 sidor att jag har svårt att släppa boken när jag väl börjar läsa den. Min introverta hjärna tycker att jag borde läsa den idag och komma en bra bit och att det är ”skönare” att vara hemma, men vet mycket väl att jag kommer få det trevligt hos farmor och träffa zingo (deras hund)Förstå mig rätt nu, jag är gärna social men ibland kan jag bli väldigt hemma kär och då är det bra att farmor ringer och vill träffas lite. Vad ska ni göra idag? Så helgen är här och jag känner att det kommer bli en bra helg. Och nästa vecka börjar spännande saker för mig som jag ser fram emot.

Kram/Amanda

29 reaktioner på ”Helgen är här

 1. Aldrig kul att laga en tand. Men hellre laga än ha ont. Ja, det regna som skjutsningen. Gott med lassagn 🙂.
  Trevligt att umgås med farmor i soligt väder & med hennes hund.

  Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att din farmor ville träffas lite och umgås, även fast man egentligen vill stanna hemma så är det skönt att komma iväg lite och sen komma hem igen. Vad är det för spännande saker som du har framför dig i veckan som kommer? 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Aldrig roligt att laga tänder =) gott med lasagne det va länge sedan man åt det =).. Vad mysigt att umgås med sin farmor och hennes hund =). Ha en fortsatt mysig söndag =)

  Gillad av 1 person

 4. Har du lagat många tänder på sistone? Känns som du skrev det förut? bara otur? Annars om man biter ihop mycket är det ju värt det med bettskena. Vi ska kallas i höst om det håller tidsplanen. Hoppas att du slipper laga fler tänder nu =D

  Gillad av 1 person

 5. Låter som det är en väldigt bra bok. Har själv ibland svårt att lägga ner en bok när jag väl har börjat läsa den. Kul att träffa din farmor.

  Gillad av 1 person

 6. Jag förstår dig precis, sån är jag också. Jag gillar ”ensamheten” men tycker samtidigt om gemenskapen. Ibland kan det sitta djupt inne att träffa folk, har dock alltid roligt när jag gör det. Svårt att bestämma sig när man befinner sig i ett konstigt gränsland mellan att vara introvert och extrovert. Å, den boken SKA jag läsa! Ser med spänning fram emot din recension. Du verkar haft en mysig helg. Kram.

  Gillad av 1 person

  • Jag är ju introvert mer än extravert men du har rätt när jag är iväg så tycker jag det är trevligt att träffas bara det att det tar väldigt mycket energi av mig 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s