Det här med stress & länkregn

Hej!
Hur mår ni?
Här var det tyst från mig igår, vet egentligen inte varför igår var en lugn dag precis som idag. Igår var jag ut på en promenad med boendestöd i nästan 40 min, var jätteskönt att få lite friskluft och sedan när jag kom hem så såg jag på film igår. Såg filmen ”the pianist” som finns på netflix. Jättebra film trots att den är brutal i vissa stunder. Sedan så älskade jag musiken i filmen. Tur spotify har alla soundtracken till filmen. 😍

Bild lånad från imdb

Jag har länge tänkt se filmen och igår efter promenaden så kände jag för film och då såg jag den. Jag var fast från första stund. Den är rätt lång men så bra de två h som filmen var var så bra. 😍

Idag har jag också bara tagit det lugnt, vi kan säga såhär att det är vad min kropp behöver. Jag misstänker att jag har varit stressad ett tag och då kommer ju kroppen säga ifrån tillslut. Det började med eksemen på kroppen sedan har jag haft ont i magen de senaste dagarna eller vaknat och haft ont i magen. Trodde först det var biverkning av medicin jag fick mot eksemen. Men nu när jag tänker tillbaka är det nog mer stress då det har varit bättre idag. Idag har jag varit och handlat, så nu har man mat i frysen och toalettpapper. Toalettpappret tog slut någon dag sedan och då har det väl legat i bakhuvudet samt att frysen behövdes fylla på. Men har man inte haft ork har man ju inte handlat men då har det ändå legat och puttrat att man behöver handla. Sedan är det fler saker men nu när jag vet att jag har mat hemma känner jag mig lugnare.
Så förhoppningsvis blir det lugnare snart. Eksemen börjar försvinna så jag kanske är mindre stressad. Tur kroppen säger ifrån. Så nu försöker jag ta det lugnt, se filmer och vara i nuet det går ju att förbättra 😀

Var ju även med i länkregnet och här kommer veckans bloggare som också var med:

Corkystyle- https://nouw.com/corkystyle/alice-in-wonderland-37820508?fbclid=IwAR37qWqQIgK_AAYRzlCfsXn_nrhVKVj0AcEGWKzObbBDXEM8G6yujy_qqY8

Hanna- https://hannafialotta.blogg.se/2021/april/om-jag-fick-prata-med-statsministern-idag-skulle-jag.html?fbclid=IwAR1Vc3sRAl-eLWkIodxcmGScy02EdXNsnOxIqDmum1ds_h9vCbDODo1TPdo

Madeleine- https://www.saramadeleine.se/2021/04/23/numera-delagare-pa-bil/?fbclid=IwAR3gttCqg41Zt00wtEZBVbV6u0SpXu9x6dLxLBYhfnXi1d1sykfgQUeO2_4

Jenny- https://nouw.com/jennysvardag/du-ar-inte-ensamstaende-for-att-din-man-37786933?fbclid=IwAR3UPODJx1gPsq63p1uTg4PncQxa_8geKQz8TdFl7Vu-HDD66aW7iJg2OD8

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Det här med stress & länkregn

 1. Det här med stress påverkar kroppen på alla möjliga sätt. Även på sätt som man inte tror har med stress att göra. Skönt att eksemet börjar bli bättre nu. Jag har inte sett the pianist men kanske skulle se den. Det låter som en bra och spännande film.

  Gillad av 2 personer

 2. Stress påverkar oss människor väldigt ofta negativt.
  Jag stressar själv massor men försöker lyssna på kroppen.
  Funderar på att se den filmen så fort jag får tid men nu blir det en Disney film med lill tjejen i soffan. Ha en fin eftermiddag kram

  Gillad av 2 personer

 3. Att känna stress är aldrig bra, kroppen regerar på så många olika sätt. Jag tycker att det är väldigt när min kropp säger ifrån. Oftast så säger min kropp ifrån på dåliga sätt. Det är bra att dina eksem börjar försvinna nu. Kanske medicinen som du fick hjälper eller att du stressar mindre nu 🙂

  Gillad av 2 personer

 4. Kul att filmen du har tänkt att titta på var så bra som du hoppades på 😀. Att lyssna noga på kroppen är viktigt med svårt.

  Jag tog ett svårt beslut i morse att inte åka iväg & träna idag. Jag som håller fast i fredags träningen. Men idag var jag så trött. Å jag orkade inte att kämpa i mot min kropp. Så idag vann kroppen. Så det blir en återhämtning dag 😊

  Hoppas att exemet försvinner snart på dig. Ja, stress går att förbättra.

  Ha en bra helg! 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s