Lugnet tillbaka

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men det har ju varit fullt upp men igår satt jag och gjorde uppdraget som ska vara inskickat idag, eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt så ville jag skicka in det en dag tidigare. För idag var jag in till Västerås sjukhus för att göra EKG på hjärtat och ultraljud. Allt såg bra ut. Så jag är glad att jag skickade in uppdraget igår, för när jag kom hem somnade jag.
Kan ju säga att jag också vaknade väldigt tidigt, redan halv 6 och kunde inte somna om. Hade ställt kl på 7:15. Nu har man vilat och känner mig piggare nu. Men det blir en lugn eftermiddag.

Och här ser vi ju resultatet av mitt uppdrag som jag skickade in. Fick ett C😀Jag blev nöjd med mitt uppdrag men sedan var det ju ett litet prov i skrivriktighet som jag tyckte gick sådär, så var inte säker på hur det skulle gå men det är en lättnad att se ett E och mitt självförtroende växte ju lite med ett C.
Så nu känns det lite lugnare igen efter att den senaste veckan varit lite fullt upp. Nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe känner att det vore väldigt gott.
Men är verkligen så glad över uppdraget och att det gick så bra. Nu hoppas jag att det blir lite lugnare för jag saknar att blogga. Saknar att prata med er❤ Ikväll ska jag fira med Karins lasagne köpte med det hem. Det är en frysrätt men jag tycker den är så god😍

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Lugnet tillbaka

 1. Jag förstår att det var skönt för dig att du skickade in uppgiften redan i går. Vad bra att det såg bra ut på ekg och på ultraljudet. Så tidigt är det ju inte att gå upp vid 5.30 då går jag alltid upp när jag ska till jobbet 😛 skönt att du känner dig pigg nu efter att du har vilat. Gott med lasagne 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att det gick så bra med uppgiften, då blir man stolt över sig själv. Håller med om att Karins lasagne är god .Spännande med EKG och ultraljud på hjärtat. Skulle vilja ta ett EKG på mig själv och se hur mitt hjärta mår. Får be kollegorna om hjälp haha.

  Gillad av 1 person

 3. Bra gjort! så härligt att ditt självförtroende växte när du såg att du fick ett C på uppgiften. Här är det bra men det var väldigt kallt ute men på kvällen vart det fint väder.

  Gillad av 1 person

 4. Så skönt att uppdraget gick bra och att du blev nöjd!
  Ja ibland räcker inte tiden riktigt till till allt man vill hinna med. Alltid skönt när det blir lite lugnare igen.

  Gillad av 1 person

 5. Skönt att du skickade in en dag innan och grattis till resultatet. Ett C är riktigt bra och du ska se att skrivriktigheten går bra det också. Härligt att du har det lite lugnare igen och kan vila ❤

  Gillad av 1 person

 6. Det gäller att tänka steget före. Tur att man känner sin kropp 😊.
  Skönt för dig att du gjorde uppdraget dagen innan. Så du kunde vila när du kom hem ifrån sjukan ❤️.

  Så bra att det såg bra ut på EKG.

  Kul med bra betyg på uppdraget 😃👏🏻👏🏻.

  Hoppas att du får det lite lugnare nu framöver.

  Karina Lassagnen är god. Men får mig är det verkligen i akut lunch.

  Ha det så bra! Kram 🌸

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s