En lugn helg & mindre stress

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och idag har varit en riktigt bra dag, som jag skrev tidigare om att jag hade ont i magen så har jag idag inte haft ont i magen alls. Redan igår (fredag) började jag känna mig mycket bättre. De senaste dagarna har jag försökt tagit det lugnt igår och ikväll har jag kollat på criminal minds. Det är vad jag gör om kvällarna, kollar på serie. Och det verkar ha fungerat. Jag känner mig mindre stressad och har mindre ont. Jag är så glad att det äntligen har vänt. Läs detta inlägg om ni vill veta vad som har hänt: https://amandizan.wordpress.com/2021/04/28/det-har-med-stress-lankregn/
Idag har det varit söndag och har bara tagit det lugnt idag och magen och stressen är väl återställd helt. Är helt klart mindre stressad nu. Även idag har jag plockat upp min första roman jag ska läsa i min svenska kurs. En manlig och kvinnlig. Och valde Jonas Gardells bok torka aldrig tårar utan handskar. Den började jag med igår men idag har jag läst mer. Lyssnade på dessa böcker för flera år sedan när han gav ut bokserien.

Men min helg har mest bestått i att kolla på criminal minds och vilat och idag har jag läst lite. Igår svarade jag även på en hel del kommentarer. Det har dröjt med det. Jag älskar att svara på era kommentarer men nu har det ju varit lite mycket så då har det fått vänta. Men igår svarade jag på en hel del, svarat på: Ny vecka och nya utmaningar, blödigt näsblod och läsning, plugg och trötthet och en tidig morgon. Dessa har jag svarat på

Innan jag avslutar så tänkte jag även dela med mig av några fina bloggare från veckans länkregn:

Orskullan skriver om: avvikande ultraljud & 17 år sedan tårarna föll- https://www.saramadeleine.se/2021/04/30/ett-avvikande-ultraljud-och-17-ar-sedan-tararna-foll/?amp&fbclid=IwAR2Wyg1evWUBZka5WakpLRm0IUb04393MmzDE6h56Yt0kE4vC5IoCUB-EYQ

Hanna skriver om rörelse och hälsa- https://hannafialotta.blogg.se/2021/april/att-valja-rorelse-och-andra-tankar-kring-halsa.html?fbclid=IwAR2DL55uYUQ3PnhQtrEF20jY7qYHZY7LaRTg9Y6ZGYEGIiJ0gnmMH2E0afw#comment

Rebecca skriver om karantän dag 3- https://nouw.com/beccxans/karantan—dag-3–37833302?fbclid=IwAR2gePhHfQjpkMRUGyl_WMM2K_RSqNggz92P6lM7P7T1X8NfEG4Q3gm3IBg

Jenny skriver om lugn valborg-https://nouw.com/jennysvardag/lugn-valborg-37833230?fbclid=IwAR1Ium33bES4_k0mC0XyHtkyUfMWhTjfZeNlKX2wbzr30pV4-GLBMjgAptA
Kolla in dessa fina bloggare, nu ska jag försöka hitta på något eller om jag helt enkelt läser lite till innan jag lägger mig.
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En lugn helg & mindre stress

 1. Skönt att magen är bättre 🙂. Det som funkar även med det går det bra.
  Jag tror att jag har lyssnat på en av Jonas böcker. Den va bra iaf 🙂
  Inget kul att börja veckan med näsblod. Hoppas att veckan blir bra iaf 🤗

  Gillad av 2 personer

 2. Bra att du börjar må bättre. Denna bok har jag inte läst eller lyssnat på men ska kolla upp om den finns på ljudbok så kanske ska lyssna på den efter jag är klar med den mörka materian serien. Åh älskar criminal minds speciellt de första säsongerna!

  Gillad av 2 personer

 3. Skönt att du mår bättre och att magen lugnat ner sig. Jag har inte läst Torka tårar utan handskar. Den verkar däremot riktigt bra. Ska bli kul att läsa vad du tyckte om den sedan ❤

  Gillad av 2 personer

 4. Skönt att det är bättre med magen.
  Ibland är allt man behöver lite lugn och ro.
  Här sitter vi fortsatt i karantän och måendet går lite upp och ner för oss alla.

  Gillad av 2 personer

 5. va skönt att kolla på serier hjälper att kolla på kvällarna. det får en o tånka på annat. brukar med kolla serier och det är skönt o bara vara ibland . hoppas magen din blir bättre

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s