Vad har hänt sedan sist?

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst i några dagar, för att berätta vad jag har gjort det senaste dagarna kan vi sammanfatta det så här. Läst ,pluggat, kollat serier. Som sagt det har ju varit väldigt mycket men jag kan säga att jag nu ligger väldigt bra till. I veckan så har jag läst de två romanerna som jag skulle göra i kursen. Läs en bok av en kvinnlig författare och en bok av en manlig författare och det har jag nu gjort. Läste ”torka aldrig tårar utan handskar” av Jonas Gardell och ”Mio min Mio” av Astrid Lindgren.

Så nu i kommande uppdrag ska jag recensera dem, en muntlig och en skriftlig. Så ja det har pluggats här en hel del. Sedan så har jag börjat med uppdraget som ska in imorgon, och vi ska bland annat börja skriva på en novell så vem vet det kanske blir en författare av mig tillslut. Nu har jag ju iaf börjat skriva och det är det viktigaste. Så bloggen har fått vänta jag har velat jobba undan lite i kursen.
Men när jag inte har läst eller pluggat så har jag kollat på criminal minds. Men jag har verkligen saknat att blogga. Igår Var det även första gången jag var och tränade på över 2 veckor, har ju haft ont i magen och mycket skolarbete så har inte tränat. Det var väldigt skönt att få röra på kroppen igår. Dock jag och tränade när det regnade men det kändes skönt.
Vill uppdatera er och berätta hur jag har haft det. Hoppas ni har det bra ute i sverige!
Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Vad har hänt sedan sist?

 1. Mio mn mio har jag inte läst och heller inte torka aldrig tårar utan handskar Kul att du kom iväg och tränade. Själv så har man lite problem med att det är många nya vikarier på mitt boende vilket gör att jag inte kan slappna av. Har svårt när det är mycket nya personal som inte känner mig och vet hur jag fungerar.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har nog inte läst någon av böckerna. Och just Mio min Mio är en av de få Astrid Lindgrens berättelser som nog inte har varken läst eller sett på film.

  Gillad av 1 person

 3. Skönt när man får flyt i studierna och kan jobba ikapp och ligga bra till. Låter som riktigt roliga uppgifter att göra också när man kan kombinera skrivande med läsning. Lycka till med novellen ❤

  Gillad av 1 person

 4. Men å, novellskrivande! Det måste ju passa dig som handen i handsken. Vet du vad din novell ska handla om? Jätterolig skoluppgift. Ska själv börja skriva mer kreativt när jag avklarat ett kunduppdrag. Det är tråkigt att studierna slukar så mycket tid, samtidigt verkar du vara ihärdig och då blir saker undanstuvade, som nu. Kommer du ha sommarlov och möjlighet till mer bloggande? Förstår att du saknar det och att du har många egna blogg- och läsprojekt du vill förverkliga.

  Gillad av 1 person

  • Jo det passar mig nog väldigt bra har alltid älskat att skriva. Men självförtroendet har inte funnits där så var längesen jag skrev nu. Förutom på bloggen

   Gilla

 5. ph mio min mio såg man ju på film när man var barn men minns att man tyckte den va lite otåck oxå med scato o hans slott med fåglarna omkring. skönt att du hunnit med mkt o tänlt på dej själv

  Gillad av 1 person

 6. Tack. Det är bra här.

  Både ”torka aldrig tårar utan handskar” & ”Mio min Mio” var väl inte svåra att läsa & sen skriva en recension. För jag antar att du har läst båda förut 😊.

  Skönt att få undan det som man tänker på att man måste göra. Ibland måste man prioritera saker 😊.

  Skriva novell kommer du att fixa fint. Får vi läsare vara ditt omdöme då?

  Skönt att träna lite. Gjorde jag med igår efter 1 halv veckas frånvaro. Det känns 😅men skönt är det.

  Ha det så bra & ta hand om dig 🌸

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s