5 saker du inte visste om mig

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, har inte hänt mycket igår fick jag äntligen gjort klart referatet som jag skulle skriva så nu är det gjort. Jag ligger väldigt bra till. Uppdraget ska in senast första juni och jag har inte mycket kvar. Satt igår med referatet i ca 1h och nu när det är gjort känns det betydligt mindre kvar. Så efter att det var gjort kunde jag lägga tid på annat. Så nu eftersom inte mycket har hänt tänkte jag att vi kör en 5 saker ni inte visste om mig. Det var ju väldigt längesen.

 1. Jag tycker inte om kokt broccoli. Jag kan tycka att broccoli är gott i grytor och gratänger men äter helst inte kokt broccoli. Jag kan äta det men inget jag tycker är jättegott.
 2. Däremot kokta morötter älskar jag det är så gott!
 3. Jag gillar inte gröna oliver men jag tycker om svarta oliver.
 4. Jag har upptäckt mer och mer att jag gillar kikärtor i mat- så gott. Det är tack vare sambon som haft det i maten när han har lagat, som jag insett att det är gott.
 5. Innan jag valde att läsa Mio min Mio i svenska kursen hade jag aldrig läst en bok av Astrid Lindgren. Hade bara sett filmerna.
Första boken jag läst av Astrid Lindgren var Mio min Mio.

Där har vi 5 fakta om mig som jag tror ingen vet om man nu inte känner mig privat. Längesen jag gjorde en sånhär lista och det brukar vara rätt uppskattande. Vem vet kanske kommer det en till lista om ni tycker om dessa? Nu ska jag svara på lite kommentarer under dagen och bara vara. Vi får hoppas att solen visar sig snart det har regnat nu i flera dagar.

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”5 saker du inte visste om mig

 1. Mitt barnbarn säger hela tiden att hon gillar broccoli. Vet inte om det är så, eller om det bara är ett roligt ord att säga. Att du inte läst en ända Astrid Lindgren bok var jag lite impad av. Däremot har jag inte läst Mio min Mio och inte heller sett filmen

  Gillad av 1 person

 2. Vet du, kikärtor är en ganska så nyupptäckt favorit här också. Äter det flera gånger i veckan – minst! Gillar att lägga kikärtorna i lite olja, salt, citron samt basilika och äta dem kalla. Bra och näringsrik mat, innehåller mycket protein som jag försöker få i mig mer av. Har du nån favoriträtt med kikärtor?

  Kul med såna här listor. 😄

  Gillad av 1 person

 3. Jag tycker om att ha broccoli vid sidan om av maten och i gratäng 🙂 har nog läst alla Astrid Lindgrens bökar tycker det är rogivande att läsa 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Skönt att göra saker klara. Så du kunde fokusera på att bara va & göra det som du tycker är kul att göra 🙂
  Kul med ”5 saker ni inte viste om mig” 😃 lista

  Jag röstar med för kokta morötter 🥕 . Även om jag äter åxå kokt broccoli 🥦.

  Såna listor är roligt att läsa tycker jag.

  Ha en bra helg! 🌿

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s