Helg och ny video ute

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är fredag och helg och äntligen har vi fått lite sol idag. Efter nästan två veckor av dåligt väder så kom solen fram och haft en jättefin dag idag. Passade på att gå och träna och efteråt gå till biblioteket och lämna tillbaka böcker. Det var verkligen så härligt ute. Jag har njutit😊
Tycker iaf att det har varit en bra start på helgen. Helgen har jag inget planerat. Blir en lugn helg jag är mer eller mindre klar med uppdrag 3 så ska verkligen ta helg. Det har varit skönt att få komma iväg och röra på sig, nu under veckan har jag mest hållit mig hemma då det har regnat.
Även lagt upp ny video på min youtubekanal. Det är så kul att äntligen vara igång med youtube igen, visst jag har lite skolarbete kvar men det känns som det mesta är gjort och att jag nu har mer tid. Så länkar såklart min senaste video härnere.👇

Kolla gärna in den och till er som gillar lite kortare videor kan jag berätta att denna är lite kortare. Vill ju att folk ska hitta min kanal och därför gör jag lite ”promotion” Detta är något jag också tycker är riktigt kul. Ni får även dela videon eller berätta för folk om min kanal om ni tror någon skulle vara intresserad.
Nu ikväll har jag och sambon kollat klart på en serie på netflix som heter ”blood of Zeus”. Animerad serie. Sedan har jag läst. Som sagt det är helg och den blir lugn.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Helg och ny video ute

 1. Jag mår bra har nyss varit sjuk men har blivit frisk. Det är så långtråkigt att vara sjuk då man inte får gå ut. Vi har på vårt boende att man måste vara symtom fri i 48h innan man får gå ut eller ner på basen. Ska gå in och kolla på videon imorgon.

  Gillad av 1 person

 2. Visst är det härligt med helg och fint väder. Man lever upp på ett helt annat sätt när man får komma ut och röra sig. Hoppas du får en fin söndag också

  Gillad av 1 person

 3. Har jobbat den här helgen, men vi tog oss ut till stranden igår. Så varmt och skönt och njöt av varenda minut.Man får passa på. Roligt att du börjar ta tag i din youtube kanal igen. Vet ju hur mycket du tycker om den.

  Gillad av 1 person

 4. jag har inte tänkt ha någon videokanal men Bellis tycker det är roligt att vi filmar då och då för hon skulle vilja att vi hade en youtube kanal så vid enstaka tillfällen kan jag tänka mig, men jag kommer inte se det som något jag kommer hålla efter eller vad man ska säga, för jag är ingen youtuber så. Jag tycker du är duktig på att hålla efter din

  Gillad av 1 person

 5. Så skönt det låter att träna. Hoppas att du fick den helgen som du önskade. Ja, det är jättehärligt ute. Sol & värme ☀️😃.
  Kul att du mer & mer dragit i gång youtube.
  Mysigt att se film ihop.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s