Svenska 1 och youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, jag har inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. Jag fick många som undrade vad jag pluggade och ville veta mer. Så tänkte berätta lite. De senaste veckorna har jag pluggat svenska 1 på gymnasienivå. Började kursen i April och den slutar 17 juni. Kursen är på distans. Så mindre än en månad kvar. Känns som det är ett tag kvar. Som sagt det har varit mycket under kursen och nu börjar jag äntligen se slutet. Idag tänkte jag skriva ett referat och och göra en muntlig recension på en av böckerna jag har läst i kursen. (skickar ljudfil)
Nu när det äntligen börjar bli lugnare och mindre att göra så har jag tagit upp youtube igen. Har under de veckor jag har varit stressad inte haft ork till youtube. Mer än att kolla på youtube själv. Men äntligen nu så har jag lagt upp en ny video.

Kolla gärna in min video och dela gärna vidare. Det känns kul att äntligen orka och vilja spela in videor igen. Jag tycker det är kul bara det att orken inte har funnits. Men all slit med kursen börjar nu äntligen lugna ner sig.
Något jag är tacksam över med kursen är att den har fått mig att vilja börja skriva igen. Mer än bara blogginlägg. Så kursen har och är givande för mig.

Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Svenska 1 och youtube

 1. Kul att du orkar ta tag i youtube igen. Det verkar som om du tycker det är roligt så fortsätt med det. Vad skönt att kursen snart är slut. Man blir alltid lite stressad innan allt är klart.

  Gillad av 2 personer

 2. Om du gillar det tycker jag du ska fortsätta med det. Vad spännande att du har svenska på distans 😊 ibland är det skönt att ha lugna dagar

  Gillad av 2 personer

 3. Oj, det låter som en väldigt intensiv kurs! Visste inte att man kan läsa in den SÅ snabbt. Svenska på gymnasienivå är inspirerande, just för att innehållet är så rikt. Som du skriver kan den väcka både läs- och skrivlusten. Så himla kul att du börjat skriva annat igen. Vem vet, vi kanske kör NaNoWriMo tillsammans i år (jag har aldrig gjort det förut men vill prova)?

  Gillad av 2 personer

 4. Kommer ihåg att när jag pluggade på högskolan var den mesta litteraturen på engelska och jag orkade inte läsa någon skönlitteratur alls under vissa perioder. Läste bara tidningar. Jag som ALLTID läst/läser böcker! Men när det är för mycket fokus på studier så får annat vänta.

  Gillad av 2 personer

 5. Det är bra här. Inte hänt så mycket här heller de senaste dagarna. Idag är det extremt lugnt.

  Skönt att din ork till youtube börja komma igen 🙂. Men ibland får man prioritera bort saker för att lägga kraft på det som är viktigt just nu.

  Skönt ändå att kursen har/är givande för dig 😊

  Ha det så bra! Kram❣️

  Gillad av 1 person

 6. Kul med svenska 1 jag älskade att läsa svenska på gymnasiet då jag hade en jättebra lärare som hellre visade oss litteratur än att traggla oregelbundna verb och annan grammatik. Kul också att det gett dig mer motivation att skriva, man behöver motiveras i bland. Tänkte kolla på ditt youtubeklipp men konstaterade att jobbdatorns högtalare inte var i bruk – eller snarare kopplade till ett annat system. Får kolla senare

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s