Produktiv start denna söndag

Hej!
Hur mår ni? Hoppas ni har haft en bra och skön helg. Igår var en lugn dag. Hade tänkt plugga lite igår men blev inte av utan bara vilade, idag är det söndag och mer fart på mig. Idag gick jag upp halv 11 och varit igång sedan dess. Började med att diska det som fanns från igår och sedan kaffepaus såklart. Efteråt så drog jag igång dammsugaren och dammsög. Så nu har lägenheten blivit städad och även soffan. Jag vet inte hur mycket hår som jag tappar. Känns som man skulle behöva dammsuga varje dag bara för man tappar hårstrån.
Nu ska jag bara ta det lugnt och vila, men det känns skönt att ha fått städningen gjord. Senare under dagen så har jag tänkt plugga lite, men nu ska jag vila lite.

Även om jag var ganska trött igår så fixade jag maten igår och blev riktigt nöjd blev baconsås med sparris och broccoli i. Med spagetti. Idag är det söndag och jag har som sagt mer energi så det ska jag ta tillvara på. Ska försöka plugga undan lite idag. Därför är det skönt att redan fått städningen gjord.
Finns det några inlägg ni skulle vilja se mer av? Känner att det vore bra att veta till de dagar då man inte riktigt vet vad man ska blogga om. Inlägg som går att tidsinställa, tipsa mig om såna inlägg som ni skulle vilja läsa om.

Nu ska jag bara njuta av att jag redan har fixat en hel del redan innan jag senare under dagen ska plugga. Självklart ska jag läsa lite också idag. Medan jag höll på i köket så lyssnade jag på min nya ljudbok ”fristad” av Anna E Wahlgren. So far tycker jag den är riktigt spännande. Det är en deckare.
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Produktiv start denna söndag

 1. Vi har en katt som fäller så borde dammsuga varje dag, eller iaf betydligt oftare än vad vi faktiskt gör. Boktipsen är alltid bra, men brukar alltid tipsa om vad man kan göra där du bor, typ lite tips för mig som kommer som turist.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag hade tyckt att det varit lite kul att läsa lite om vad det är du pluggar och vad du känner för eller tycker om det du läser om just för tillfället.
  Härligt att få städat undan så att du kan lägga energin på annat

  Gillad av 2 personer

 3. Minns när jag tappade hår. Det va så irriterande. Hade jättelångt o tjockt men ändå syntes det aldrig att jag hade tappat. Bara på badrumsgolvet syntes det. Sen klippte jag av det. Nu har jag ju bara en snelugg som kanske ger med sig ibland men…
  Bokrecensioner är ju bra o kul att läsa.

  Gillad av 2 personer

 4. jag skulle vilja läsa lite mer om din vardag allmänt:) vad är det du pluggar för något och vilket är det roligaste ämnet du vet 🙂

  Gillad av 2 personer

 5. Skönt när man får en sådan start på dagen. Maten såg riktigt god ut. Gott med grönsaker i pastasåsen. Hoppas det gick bra med studierna ❤

  Gillad av 2 personer

 6. Jag tycker ju att du ska skriva om det du vill. Men gärna mer recensioner kanske, du läser ju mycket. Jag tappar också mycket hår i perioder. Finns ju olika anledningar till att man tappar hår. Kan vara hormonellt, hårstråna behöver ”bytas” ut. Spagetti och bacon låter gott. Kanske jag skulle äta till lunch idag.

  Gillad av 2 personer

 7. Skönt att inte vara ensam om att tappa hår. Jag tappar med massor! Men jag behöver åxå klippa mig. Toppa håret. Så jag får bort det slitna håret. Sen tunna ur det. Men kostar pengar.

  Såklart man går så. Att när man har energi. Så kör man på & gör saker. Bästa känslan 🥰! När man känner att energin är låg & man vet att hemmet är städat. Såå skön känsla! ☺️. Kunna göra lugna saker.

  Jag brukar med lyssna på ljudbok när jag städar, fixar mig, åker buss, gör saker.

  Ha det så bra! Kram❣️

  Gillad av 1 person

 8. Så härlig start på dagen. Jag mår bra och hoppas denna vecka blir lika bra som förra. Jag själv gillar inte broccoli men annars såg det gott ut. Hoppas din vecka blir bra.

  Gillad av 2 personer

 9. Ja det är så skön känsla när man känner att man fått undan hemma och att man kan landa i det sedan och sedan njuta av dagen. Jag brukar ha musik på när jag städar, det peppar en och det går snabbare på ngt vis

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s