Önskar er en trevlig helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, idag är det fredag och man har haft energi. Igår var energin lite nere men okade sitta 30 min med novellen som jag skriver i min svenska kurs. Idag har dock energin funnits mer och jag har varit och träna nu på eftermiddagen. Tog mig även en liten promenad hem i solen. Så härligt. Kändes skönt att få röra lite på kroppen kan jag säga.
Vad vi ska göra resten av dagen vet jag inte men jag ska ta en dusch sen, man blev allt lite varm efter träningen men då vet man att man har rört på sig. Det var bara jag där nästan. Fredagar brukar vara lugna och sköna så jag gick dit idag.

Man ser nu att träden börjar få liv och det är så härligt 😍

Nu har jag även suttit och svarat på en del kommentarer igen och snart är man ifatt med alla. Man blir verkligen så glad över alla kommentarer man får.❤ Kul att vi är så många som har mjölk och kaffe hemma. Man kan ju ha mjölk både i kaffe men även i maten och det brukar jag ha. Även lypsyl är något jag alltid måste ha hemma.
Nu ska jag nog snart ta och hoppa in i en dusch och sen blir det nog middag. Här blir det kyckling ikväll. Vad ska ni äta? Önskar er en trevlig helg och hoppas ni får fint väder. Här är det soligt idag men från imorgon ska det regna en vecka. Har inga planer för helgen blir nog inne mest då det ska regna, så umgås med sambon, läsa och plugga lite.

Kram/Amanda


14 reaktioner på ”Önskar er en trevlig helg

 1. Här regnar det till och från Inge kul väder alls måste jag säga.
  Jag älskade att skriva noveller i skolan 😊. Hoppas det går bra för dig att skriva novell 😊

  Gillad av 1 person

 2. Hoppas det gick bra att skriva på novellen. Jag har inte haft tid att läsa något än, men hoppas få det under helgen. Hoppas du får en riktigt skön helg ❤

  Gillad av 1 person

 3. Jag mår bra. Här har det åskat en del idag men efter det vart det solsken. Imorgon ska jag träffa morsan och hennes man och bla äta lunch ihop och kanske ta en promenad om vädret tillåter. Hoppas du får en trevlig helg.

  Gilla

 4. va härligt med en promenad det kan verkligen behövas. ja en del saker är viktiga o ha hemma. ser alltid till så att det tillräckligt med mat i kylskåpet 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s