Produktiv, glass & migrän

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej. Idag har jag haft en sväng av migrän på eftermiddagen men innan det hann jag plugga lite satsdelar. Nu under kvällen har jag lagat mat och vilat mest. Vid lunch idag så läste jag några kapitel ur min och Maricas bok för maj månad.
Annars så har veckan börjat bra, tvättade i måndags och igår var jag och köpte min första pinglas för i år, det var varmt och skönt ute så blev även en promenad på 40 min och sen glass på kvällen. Köpte magnums nyhet för i år double gold caramel billionaire. Så min vecka har börjat relativt produktivt. Förutom idag då jag fick migrän. Men de senaste månaderna har jag sluppit migrän så det är jag tacksam för.

Så härligt väder det var igår! 😍

Det var verkligen underbart väder igår och var skönt att komma ut lite och få sol på sig. Som sagt idag har jag varit inne mest och sov en stund när jag fick migrän men sedan fixade jag ihop en middag. Igår blev det korvstroganoff med ris idag gjorde jag en gryta/soppa på kyckling, nudlar och frysta grönsaker och lök. Blev kanske mer som en gryta men blev riktigt gott och snabbt med.
Imorgon ska jag börja med nästa uppdrag i kursen och nu ska jag bla. fortsätta med min novell och även göra muntlig recension på en av romanerna jag läste tidigare. Men hoppas er vecka har börjat bra. Jag har även svarat på en del kommentarer. Tack till alla er som tycker jag borde ta upp skrivandet igen. Det värmer❤ Nu ska jag bara ta det lugnt och förhoppningsvis mår jag bra imorgon igen som vanligt

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Produktiv, glass & migrän

 1. Vad jobbigt att du har jaft migrän men skönt att du ändå har fått slippa det i flera månader. Det får man vara glad över. Satsdelar påminner mig om högstadiet och alla svenskalektioner…. Grytan med kyckling lät riktigt god, funderar redan på vad jag ska äta till lunch idag.

  Gillad av 1 person

 2. Fy migrän är inte och leka med. Jag själv har aldrig haft migrän men vet hur det kan förstöra ens dag. Gott med glass. Jag själv kan inte köpa styck glasar om de inte är laktosfria så ska jag köpa en styck glass så blir det någon isglass. Calippo är en favorit.

  Gillad av 1 person

 3. Mysigt med lite tid i solen och första glassen ute. Det är något speciellt med att få äta glass när solen skiner och det ger en sådan härlig sommarkänsla. Självklart ska du skriva på, man vet aldrig vart det slutar.

  Gillad av 1 person

 4. Jag har aldrig haft migrän. Men hör dem som har det att det är verkligen inget kul att ha det. Så jag är glad att jag än så länge slipper. Har sällan huvudvärk för huvudtaget sällan.

  Ja, vist är det skönt att vara ute i solen. Så härligt! 😃. Glass är aldrig fel att äta! 😊

  Jaa, såklart att du ska ta upp skrivandet igen ❤️

  Jag hoppas att du får en skön helg 🙏🏻 Kram❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s