Söndag kväll

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra är dock ganska trött nu på kvällen men jag har verkligen haft en perfekt helg enligt mig. I fredags och igår spenderades det med sambon och filmer och serier. Idag har jag varit hos farmor och farfar på en fika. Jag och farmor var även ut på en promenad med deras tax som nu är 5 månader. Han är så söt även om han är vild. När jag kom hem var jag ganska trött och slut. Så har vilat nu på kvällen och bara tagit det lugnt. Men jag är helt klart nöjd med helgen. Igår kollade jag och sambon på film och nu har jag sett alla Ailien filmerna, den senaste såg vi igår.

Eftersom det bara var jag som skulle ha middag så valde jag att gå förbi Ica och köpa med mig en matlåda. Mitt Ica brukar göra matlådor som man kan köpa som bara är att värma. Detta är en indisk potatisgryta som är vegetarisk och den var väldigt god 😍 När jag kom hem så började det dugga lite och nu under kvällen har det regnat så hade tur.
Jag är som sagt väldigt nöjd med min helg. Nu ska jag ladda om batterierna till imorgon för då ska vi tvätta mellan 13-17 ska bli skönt att få det gjort. Men hur har eran helg varit? Har ni haft mycket regn? Ska även försöka sätta mig och svara på kommentarer under kvällen.
Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Söndag kväll

 1. Min helg har varit bra. Har haft bra väder. Åh hundvalpar som är så söta men förstår att den var vild. Härligt att kunna köpa matlåda som man bara behöver värma i micron.

  Gillad av 2 personer

 2. Härligt när man känner sig nöjd efter helgen. Min helg var lugn och vi började den med en härlig spavistelse som vi kan leva på länge. Hoppas din vecka blir fin ❤

  Gillad av 2 personer

 3. Skön helg du verkar ha haft. Trevligt att hälsa på farmor och farfar 🙂. Mysigt att se film ihop med någon man tycker om.

  Här kom det en skvätt regn varje dag i helgen kände det som. Jag hade mkt egentid då min sambo & hans pappa va ute & fiska både lördag och söndag. Men det blir annat när man har en som sover över. Men trevligt va det 🙂

  Ha det så bra!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s