Jag har upptäckt…

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, de senaste dagarna har varit lugnt igår och i måndags blev det lite plugg. Men igår skulle jag skicka in mitt näst sista uppdrag i svenska 1 och det gjorde jag. Efter att det var inskickat ställde jag mig och gjorde pannkaksmet. För på kvällen sedan så blev det pannkakor till middag här hos oss. Var längesen jag åt pannkakor så gott var det. Glass hade vi till pannkakorna, samt att jag har upptäckt att jag gillar nutella. Iaf på pannkakor. Det är så gott.

Så igår gjorde jag upptäckten att jag gillar nutella. Innan hade jag fått för mig att jag inte gillade nutella men sedan för någon vecka sedan fick jag för mig att jag skulle tycka att nutella var gott på pannkakor så det ville jag testa. Och jag hade tydligen rätt. Det var gott.
Idag ska vi tvätta kl 17 och innan det så ska jag ta mig en dusch och hinner jag så ska jag plocka upp en ny bok innan tvättiden. Isf blir det del 2 i korpringarna jag har tänkt börja med. Läste ut en bok i måndags och recension på den boken kommer. Så så ser dagen ut och som sagt ska hoppa in i duschen strax tänkte jag. Passar på nu innan tvätten för kommer nog kanske var rätt trött sen. Tvättar fram 21. Men nu är det sommar! Så härligt, kan knappt förstå att halva året har gott redan.
Länkar även min senaste video som jag la upp på youtube i måndags kolla gärna in den.

Som sagt, jag har upptäckt nutella och idag blir det att tvätta och strax hoppa in i en dusch. Vad ska ni göra idag?
Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Jag har upptäckt…

 1. Pannkakor med Nutella och grädde är så gott. Alltid när jag bor på hotell och det finns äter jag det och vi brukar göra det hemma som helgfrukost ibland. Hoppas allt gick bra i tvättstugan ❤

  Gillad av 1 person

 2. Så gott det ser ut att vara. Själv har jag aldrig haft nutella till pannkakor. Ska kolla in videon under dagen. Jag gick en lång promenad igår så ska vila idag hade jag tänkt.

  Gillad av 1 person

 3. Åå vad gott med pannkakor 🥞Jag har med glass på mina pannkakor. Men jag vill med ha grädde, sylt & bär på mina pannkakor.
  Skönt med en dusch. Skönt att tvätta lite med. Få lite rena kläder.

  Jag är med sån att jag vill testa något jag ser på sociala medier eller reklam eller kommer på själv 😊sambon blir galen på mig ibland. Men man måste testa för att veta ju ☺️

  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s