Senaste serierna jag har sett

Hej!
Hur mår ni?
Nu har det varit tomt här ett tag men jag har pluggat en del så det har tagit upp tiden och sedan har det inte hänt så mycket mer. Men nu tänkte jag att det var dags för ett till inlägg med tips på serier. Jag vet att det brukar vara väldigt uppskattat och jag gillar själv såna inlägg. För har jag inte pluggat så har jag kollat på netflix en del.
Första serien:

Detta är en animeserie som också klassas som animeskräck. Det finns 3 säsonger och serien finns på netflix. Handling: Tokyo hemsöks av andar som liknar människor som även livnär sig på att äta människor. Vi får följa Ken som är en blandning av människa och ande. Jag tycker att första och andra säsongen är bra men tredje säsongen är lite lång. Kändes utdragen. Men jag gillade den och det kändes som en bra serie att kolla på om man inte vill tänka för mycket utan bara vill ha något lätt att se på. Denna serie kollade jag på när det var väldigt mycket studier.

Andra serien:

Detta är en dokumentärserie i 4 delar om the Son of Sam (David Berkowitz). Han är dömd för 8 skjutningar som började i New york city juli 1976 fram till juli 1977. I den här dokumentären får vi följa en journalist som gräver djupare i fallen och det leder in i en mörk resa. Jag kollade klart på den här dokumentären igår och jag kan säga att jag tyckte det var väldigt intressant och innan jag hade sett denna dokumentär så visste jag inte så mycket om fallen och vad som hade hänt. Men jag har fått en syn på fallen.
Så detta är de två serier som jag har sett den senaste tiden och tyckt att det har varit väldigt intressant. Jag som älskar crime dokumentärer tyckte verkligen Son of Sam var intressant. Så är man som mig väldigt intresserad av crime så rekommenderar jag den. Jag kan dock nörda ner mig i crime dokumentärer 😂

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Senaste serierna jag har sett

 1. Vad roligt med lite tips. Jag har inte sett någon av dem. Jag är lika att jag gillar Crime dokumentärer. Netflix har mycket bra crime dokumentärer men har ej netflix just nu. Däremot finns det en del på tv4 play.En serie jag kan tipsa om är Iskalla mördare, heta offer på tv4 play.

  Gillad av 2 personer

 2. har tänkt o kolla på the sons of sam. den verkar grov. vet inte varför man fastnar för sånna setier. anime har jag s årt för. bra att du pluggat 🙂

  Gillad av 2 personer

 3. Visa saker tar mer tid än vad man tror. Å då får andra saker vänta.

  Sam har jag börjat titta på. Men såg inte klart. Jag gillar crim. Men då polis serier.

  Ha en bra start på veckan! 😊

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s