Måndag och nyklippt

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra trots att jag är hur trött som helst. Vaknade runt 5 imorse och kunde inte somna om trots att jag låg vaken flera timmar. Runt 8 gav jag upp och gick upp. Så det har varit en lång dag. Igår skickade jag in mitt sista uppdrag i kursen och imorgon vid den här tiden är jag ledig. Känns väldigt skönt. Så i förmiddags har jag läst lite och sedan kl 14 hade jag en tid och passa. Var nämligen iväg och klippte mig.

Nyklippt och nyduschad

Känns väldigt skönt att ha fått klippt bort en del hår och tunnat ur det nu när det är sommar och varmt. Då blir det ännu varmare om man har tjockt hår. Sedan valde jag att klippa lugg vilket var längesen jag hade. Men är väldigt nöjd. Känns även skönt att få unna sig en hårklippning. Jag har ju pengar men det är heller inte billigt att klippa sig. Vad har jag annars gjort, vilat en del efter klippningen så har jag bara vilat. Resten av kvällen blir lugn, ska förbereda inför min examination imorgon lite har jag tänkt. Men så ser planen ut för kvällen.
Ni får inte glömma att kolla in min senaste video på youtube där jag berättar om vilka böcker jag läste i maj👇

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Måndag och nyklippt

 1. Fin du vart när du klippte dig! Så härligt att sätta sig och låta en frisör klippa håret. Jag mår bra men hade ett breakdown på promenaden men inget hände utan det var bara tankar som bubblade upp.

  Gillad av 1 person

 2. Så fint det blev med ny frisör. Sådant man mår så bra av, vardaglyx. Det är så tråkigt då man inte kan somna om då man vaknar för tidigt. Ju mer man tänker på det, ju svårare blir det ju också.

  Gillad av 1 person

 3. Sånt där är drygt. Att vakna så tidigt & inte somna om. Jag iaf känner mig trött redan på förmiddagen då.
  Så skönt att klippa sig. Skulle jag med behöva göra. Mitt hår är med tjockt. Å nu tappar jag mycket hår. Så det är dags. Men det kostar. Å det finns andra saker som kostar med som man behöver & vill göra. Annars älskar jag att gå till frissan 🥰.

  Alltid Bra att förbereda sig.

  Ha det så bra!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s