Fredag och utvilad

Hej!
Hur mår ni?
Här hos mig är det bra, jag känner mig ganska utvilad la mig väldigt tidigt för att vara mig och fick sova bättre inatt. Nu på morgonen har jag fått tag på min yrkes och studievägledare och tanken är att läsa svenska 2 nu. Om jag vill kunna utbilda mig så måste jag ha en gymnasieexamen och det är vad jag vill få. Jag gick på gymnasiesärskolan (gillar inte ordet) Och tydligen så gäller inte det betyget om jag vill utbilda mig. Måste tydligen vara från ”vanliga” skolan. Jag kan skriva mer om detta i ett annat inlägg om det vore intressant? Vet att även många frågat vad jag ska göra nu så tänkte att jag svarar i ett inlägg.
De senaste dagarna har det varit mycket i tisdags hade jag mitt slutprov och i onsdags kom farmor och våldgästade mig och efter det fick jag både dammsugning och tork av golv gjort. Samt att hon fick träffa min sambo. Jag var jättenervös och fick panik men det gick bra och det var trots allt trevligt. Jag har även svarat på en del kommentarer, tycker det är så härligt att svara på kommentarer, har dock några kvar. Det är vad jag har gjort de senaste dagarna.

Igår la jag även upp en ny video på youtube och länkar den längre ner, men är det fredag och tanken är att läsa en del idag. För det är något jag verkligen känner att jag saknar nu och vill. Annars får vi se vad dagen bjuder på. Suttit och läst lite nu på morgonen och tänkte snart äta frukost. Hoppas ni får en fin fredag.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Fredag och utvilad

 1. Men så trist att betygen inte gäller. Förstår att du inte gillar ordet särskola, det gör inte jag heller. Det har en så negativ klang på något sätt. Vad roligt att din farmor fick träffa din sambo. Sådant är alltid nervöst och pirrigt tycker jag.

  Gillad av 1 person

 2. Tyvärr får man en stämpel och den är svår att få bort. Så tragiskt. Men du är en kämpe så du fixar det. Tänk vilken förebild du är. sådant gillar jag.

  Gillad av 1 person

 3. Skönt att du kände dig utvilad.
  Jag gick med särskolan 7-9. 4-års programmet på gymnasiet. Inriktning handel/administration. Gillar heller inte ordet särskola.

  Trevligt att farmor våldgästa dig & hjälpte dig. Skönt att det gick bra med träffen mellan farmor & din sambo. Jag var åxå väldigt nervös när min sambo skulle träffa min familj. Men det gick bra.

  Ha en skön helg 🌻

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s