Nu är det sommar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är dock varmt men jag njuter av sommaren. Sedan jag bloggade sist har det inte hänt så mycket. Jag har njutit av att få lite ledigt och bara vara. Idag har jag varit och handlat, mjölken tog slut igår när jag lagade mat. Blev köttbullar gräddsås och potatis. Så idag var jag och handlade mjölk och bröd och köpte även med mig jordgubbar hem. Nu ikväll har vi haft tvättstugan och efteråt tog jag mig en dusch var riktigt skönt.
Jag och sambon har även ätit jordgubbar med glass. När jag var klar så ställde jag mig och fixade jordgubbarna och glass. Var så gott och somrigt, vi hade gräddglass.

Glass och jordgubbar är verkligen sommar😍

Nu är det verkligen sommar, känns som det kanske är det för man har ätit jordgubbar (svenska jordgubbar) nu för första gången i år. Nu ikväll har jag även läst ut min och Maricas bok för juni. Men bokrecensionen kommer senare i juni. Men jag har haft en bra dag, den har varit varm men jag njuter av sommaren. Det är så härligt.
Trots att jag kommer fortsätta plugga i sommar så ser jag fram emot det, nu är som sagt tanken att fortsätta läsa svenska 2 på gymnasienivå. Kommer börja vecka 26 är tanken. Men nu så tänkte jag innan jag slutar för jag är trött, det har varit en varm dag och jag har varit produktiv, Veckans länkregn kommer här

Hanna skriver om- om att uttrycka sig. https://hannafialotta.blogg.se/2021/june/att-uttrycka-sina-tankar.html?fbclid=IwAR0_KO3H5TSwEhhDQ7vGsRtwfNs8_Yi3npgXRvCsqXI2JP6U-3bQYT6jbvo#comment

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Nu är det sommar

 1. Svenska jordgubbar och gräddglass är verkligen sommar för mig. Kul att du ska fortsätta plugga under sommaren. Det brukar fungera bra bara man läser ett roligt ämne.

  Gillad av 1 person

 2. Det är så mycket sommar att få äta glass och jordgubbar. Särskilt svenska, tycker de slår utländska med hästlängder. Kul att du fortsätter med dina studier även nu under sommaren. Tror att det kommer bli så bra. Vad vill du utbilda dig till sen när du pluggat upp dina betyg?

  Gillad av 1 person

 3. Jordgubbar och vaniljglass det är ju sommar och skönt med tvättstuga och få undantvättat, det har vi också gjort i helgen.Vill tvätta undan nu innan vi åker så det inte är något kvar då man kommer hem. Oh vad roligt att du ska börja läsa, och mitt i sommaren då, kommer du plugga hela sommaren?

  Gillad av 1 person

 4. Nu är vädret svalare & sämre väder. Iaf idag här.

  Så gott med jordgubbar 🍓. Jag har inte köpt några jordgubbar 🍓 än. Jag skäms 🙈😊. Ofta föredrar jag mjölk & socker till mina jordgubbar eller äta som dem är.

  Skönt att få tvätt tvättad & duscha 😊.

  Bara man är inställd på saken. Så brukar det gå bra. Så att plugga i sommar för dig kommer att gå bra.

  Ha det så bra! 🌸

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s