Pluggar för fullt i värmen

Hej!
Hur mår ni?
Nu var det några dagar sedan jag bloggade, jag har pluggat och läst kurslitteratur mer eller mindre varje dag och jag har snart läst det mesta jag behöver inför uppdrag 1. Jag läser ca 1h varje dag, kanske inte samma tid men minst 1h varje dag. Och det verkar vara en bra strategi för jag har läst det mesta snart. + att värmen är så blir iaf jag lätt trött och rätt mosig. Nu har jag börjat läst svenska 2 och då handlar det just nu mycket om litteraturens historia, vilket jag tycker är jätteintressant. Har läst om zeus, tiden under romarriket och forntiden bla. Som sagt väldigt intressant. Idag har jag läst ett stycke ur odyssén.
Så ja detta är vad jag har gjort och just nu lyssnar jag en del på poddar och ljudböcker. Lite för att kurslitteraturen tar mycket energi. Men jag har även hunnit med att äta en del jordgubbar

Detta var min frukost igår var tvungen att använda upp det mesta av jordgubbarna så fick bli till frukost. De var lite smaklösa och såg ut att bli dåliga så passade bra till frukost tyckte jag, och var väldigt mättande. Idag när jag och sambon åt sen lunch/tidig middag såg vi en film vi båda tyckte var helt okej. Filmen vi såg finns på netflix och heter ”wracraft” ja filmen är baserad på spelet Warcraft som finns. Men vi båda tyckte det var bra fart i filmen inte för seg eller långtråkig utan var intressant. Trailer 👇

Nu har vi båda fläktarna på och nu ikväll ska jag försöka läsa i min fysiska bok förutom kurslitteraturen. Sedan funderar jag på och duscha ikväll och svalka av mig värmen. Jag njuter av att det är sommar men värmen i en gammal lägenhet så känns det mer som en bastu. Hur har ni haft det? Kände att jag ville uppdatera här nu, men ja förutom plugg så har det inte hänt så mycket. Njuter av sommaren trots värmen.

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Pluggar för fullt i värmen

 1. Litteraturens historia är intressant. Kul att få läsa de gamla texterna och se hur litteraturen utvecklats och blivit vad den är idag. Lite lagom sysselsättning så här i värmen.

  Gillad av 1 person

 2. Tror det är bästa strategin att ta lite varje dag. Vi alla borde läsa på om vår historia, men jag var aldrig intresserad, något jag saknar idag. Min man älskar historia, och kan nog det mesta.

  Gillad av 1 person

 3. Smart att du håller dig till 1 Tim per dag till plugg. Gott med färska jordgubbar till frukost. Tyvärr blir dem snabbt dåliga.
  Den filmen ska jag ge tips till min sambo 🙂.

  Jag gillar med värme & sol. Men inte så att det rinner hela tiden på en. Men det hör med sommaren till 😊

  Ha det så bra! 🌸

  Gillad av 1 person

  • Ja det blir minst 1h men kan även bli längre vissa dagar. Men blir bara jobbigt om jag skjuter upp det
   Färska svenska jordgubbar är riktigt gott😍

   Gilla

 4. Bra att du läser och pluggar varje dag trotts att det är varmt och kvavt. Här har vi haft lite åska idag på förmiddagen. Jag själv mår bra men har vaxpropp i höger öra så ska åka till vårdcentralen och spola bort den. Hoppas de får bort hela direkt. Har inte sett filmen men har spelat spelet några gånger då min dåvarande pojkvän hade konto och fick testa att spela.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s