Somrig måltid & vilodag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bara fint och varmt, även om jag njuter av sommaren. Igår tog jag faktiskt en vilodag från pluggandet. Kände att jag kunde göra det då jag har läst varje dag så ligger bra till. Var trött och hade ingen energi, mer än att gå och handla och köpa jordgubbar. På kvällen stod jag för maten och fixade kycklingkebab med avokadoröra och grönsaker. Var faktiskt riktigt gott. Vi åt det idag med men med köttfärs då vi även hade över av. På kvällen tog jag en dusch och sedan läste lite annat än kurslitteratur. Håller på med en bok som heter ”killers of the flower moon” olja, pengar, mord och FBI födelse.

Avokadoröra, grönsaker och kycklingkebab. Så gott😍

Sedan har man tortilla, så igår var en lugn dag vilket jag behövde och jag hade läst en hel del så har inte så mycket kvar så då tog jag paus. Idag har jag som sagt pluggat igen. Efter att jag pluggade 1h så bokade jag tvättid och ut och källsortera. Var även förbi biblioteket en sväng och lånade böcker. Ja jag är där ganska ofta nu men jag tycker det är bra att man använder sitt bibliotek.
Nu ska jag vila och bara ta det lugnt, känns skönt att ha fått lite gjort idag och inte bara en massa pluggande även om det också är viktigt. Ska sätta mig och svara på kommentarer, ligger nog efter med det nu. Men jag uppskattar varenda en.❤ Ikväll blir det nog lite jordgubbar och glass. vad det blir till middag får vi se, vi har lite rester kvar men ja. Blir nog även att jag fortsätter läsa ur ”killers of the flower moon”
Hur har eran dag varit?

Inlägg jag har svarat på är: senaste serierna jag har sett, måndag och nyklippt, en godkänd kurs, fredag och utvilad samt nu är det sommar.

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Somrig måltid & vilodag

 1. Bra att ta en paus från pluggandet i bland. Och superbra att du använder biblioteket det tycker jag är jätteviktigt så att vi får ha dem kvar. De är verkligen en kulturskatt för oss. Maten såg verkligen god ut.

  Gillad av 1 person

 2. Det låter bra att du tog en dag ledigt från dina studier, skönt att du ligger bra till. Har du några kurser som du läser nu under sommaren? kycklingkebab är så snabbt och smidigt att slänga ihop och gott

  Gillad av 1 person

 3. Maten lät ju supergod. Jordgubbar med glass är ju toppen, man får passa på den korta tiden man har färska. Igår passade jag barnbarn, och var på en intervju för ett roligt projekt. Vet att dom hade många sökande, så glad att jag kom dit iaf. Nu hoppas jag att jag går vidare.

  Gillad av 1 person

 4. Tycker du gjorde helt rätt i att ta en paus från pluggandet. Hjärnan behöver vila lite ibland.Det låter väldigt gott med kycklingkebab. Har aldrig testat. Du har helt rätt i att utnyttja biblioteket, jag tycker att det är bra att det finns.

  Gillad av 1 person

 5. Jag är ganska trött efter träningen. Men lite mat & återhämtning så ordnar det nog upp sig 😊.

  Bra att ta ibland vilodagar ifrån pluggandet.

  Jordgubbar 🍓 är så gott. Maten ni åt låter gott.

  Känns så bra när saker blir gjorda. Som att slänga skärp är en sån lättnad 😊

  Jag äter mina jordgubbar med mjölk & socker eller till frukost eller mellanmål.

  Hoppas att du får en bra helg! 🌸

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s