Youtube & Lördag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är dock väldigt varmt. Man kan knappt tro att det regnade tidigare idag. Idag är det lördag och det har inte alls hänt mycket. Har gått med lite huvudvärk men med mycket vatten och mat så har nu huvudvärken försvunnit. Annars då vad har hänt idag. Jag tog mig äntligen tiden att raka mina ben och samtidigt lyssnade jag på ljudbok. Lyssnar på den senaste boken om Fabian Risk av Stefan Ahnhem- Den sista spiken. Har ca 4h kvar på boken nu. Sedan när jag hade fått lite energi av maten så dammsög jag lägenheten. Nu sitter jag med fläkten på. Imorgon ska vi tvätta så det känns skönt att jag tog tag i dammsugningen idag. Resten av kvällen blir lugn ska försöka läsa ut en bok ikväll är tanken. Men nu lite promotion för mina senaste videor:

Dessa är mina senaste videor som jag har lagt upp på youtube. Den ena är en video där jag pratar om alla böcker jag läste i juni och den andra är en vlogg. Kolla gärna in dem. Som sagt jag vill gärna ge min kanal lite promotion ibland, och jag har inte gjort speciellt mycket idag så passar på att dela mina videor då. Men jag har även svarat på några kommentarer nu ikväll. Inlägg som jag har svarat på är: Sommarlov & matlagning, Glad midsommar och Min midsommar helg & matlagning.

Hoppas ni har en bra helg i värmen! Tack till er alla förresten som läste novellen, jag håller på med en ny novell nu, men den skriver jag inte för kursen utan för att jag har tagit upp skrivandet igen. Skulle det vara kul med en snutt från novellen?

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Youtube & Lördag

 1. Jag har också ont i huvudet mellan varven. För min del beror det på att jag dricker alldeles för lite vatten. Särskilt nu när det är varmt. Vad bra att du blev piggare av mat och dricka. Dammsuga skulle jag också behöva göra. Tycker du gör rätt i att göra reklam för dina videos. 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Fy. Inget kul med huvudvärk. Skönt att det släppte efter mat & vatten.
  Grejen är ju den att när det är varmt & det regnar så blir det hög fuktighet. Inte kul. Men hör sommaren till med 🙂

  Bra att ta en sak i taget. Dammsugning en dag & tvätt en dag.
  Ja, det skulle vara kul att läsa en snutt av din novell 😀

  Ha det så bra❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s