Effektiva dagar i värmen

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det har varit effektiva dagar här sedan sist. I måndags satt jag och pluggade och skickade in mitt uppdrag till kursen. Satt två timmar men det var det värt. Kändes så skönt efteråt. Det blev även en liten kaffepaus men efter 2h var jag färdig och skickade in uppdraget. Och var nöjd.
Efter det var jag och tränade igen för första gången på några veckor. Värmen har gjort så jag inte har orkat men var skönt att röra på sig. Igårkväll kom farmor besök en liten stund med hunden och vi hade det trevligt. Men ja värmen har hållit i sig.

Idag blir det en betydligt lugnare dag. Det är dock lika varmt idag igen. Ska förbi biblioteket idag. Min och Maricas bok för julis bokcirkel har nu kommit och ska hämta den. Annars så blir det inte så mycket idag. Ska ta det lugnt, ska ta hand om disken och lyssna på ljudbok då. Jag gillar att ha produktiva dagar men i denna värme tar det mycket på energin. Så känns skönt med en lugn dag och idag blir det pizza. Orkar inte laga mat. Känner att jag behöver åter hämta mig idag.

Inte konstigt att man blir lite trött 31 grader.

Hur varmt har ni det där ni bor? Ta det inte fel jag älskar sommaren men i en lägenhet som blir varmare ju varmare de är ute så då känns det. Så jag är så tacksam över mina fläktar. Och jag ser fram emot att gå till biblioteket för där är det svalt och skönt. Jag var även där igår en snabbis för att lämna tillbaka böcker.
Men nu blir det att diska och till biblioteket sen. Mitt första uppdrag gick bra då jag har fått det rättat. 😀

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Effektiva dagar i värmen

 1. Så skönt att lämna in uppdrag. Bra!! 😃👏🏻👏🏻 Oja värmen tar krafter på en. Jag gillar med värme. Men absolut inte när kroppen hela tiden är varm & svettig 🥵 & inne är varmt. Värsta är att sova & vakna på morgon & man är varm. Även om jag sover bra på nätterna eftersom jag är låg på energi.

  Trevligt att farmor med hunden kom förbi. Skönt att träna lite.
  Tycker ändå att du har varit aktiv idag trotts värmen 🙂.

  Vi har det varmt här i Skultuna med. Idag köpte vi en fläkt till. Så nu har vi två st. En okej & en bättre 😊

  Gillad av 2 personer

  • Ja värmen tar verkligen kål på en och det är varmt om dagarna fortfarande även om det har varit lite svalare nu.
   Det var mysigt att de kom även om hunden var mer vild än still😁

   Gilla

 2. Här har det varit upp mot 30 grader. Jag gick på bio och då hade jag klänning på mig. Härligt att du kunnat plugga i denna värme och att du kunde skicka in din uppgift. Hoppas din torsdag blir bra.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s