Lite stressiga dagar

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst de senaste dagarna och det beror på att jag har haft fullt upp med studier. Nu är essän inskickad (utkastet) och uppdrag 3 också. Jag kan äntligen andas ut lite. Det har varit lite mycket nu. I lördags satt jag hela dagen med studier och lite igår, och i söndags. Men ibland får man prioritera. Nu när jag är klar med uppdrag 3 efter några timmar är jag stolt att jag faktiskt lät det ta den tid det tog. Jag och mitt tålamod är inte alltid överens. De tycker att de ska gå fort så jag kan göra mer ”roligare” saker men ibland är det bra att sitta och göra saker ordentligt.
Sedan tycker jag att det jag läser är intressant när jag väl sätter mig ner men det är just det där innan. Då gör jag hellre andra saker. Som idag tex när det regnar skulle jag hellre ha suttit med en bok istället än att plugga. Men nu får jag göra det nu eller ikväll nu när studierna är klara och det känns faktiskt riktigt bra. Nu blir det inget mer pluggande för idag utan nu ska jag göra annat. Men jag har inte uppdaterat här för det har varit lite mycket de senaste dagarna. Sedan så har mina dagar mest bestått av studier så ja.

Resten av dagen ska jag inte göra så mycket alls. Ska läsa såklart och ta en dusch och bara njuta. Det blir en dag inomhus då det har regnat hela dagen och kommer förmodligen regna resten av dagen. Nu känner jag dock för att ta en tupplur sedan. Det kan nog behövas så man får lite mer energi. Kan man börja tända ljus nu?
Hoppas ni har haft det bra de senaste dagarna/ kram Amanda

11 reaktioner på ”Lite stressiga dagar

 1. Så skönt att du har lämnat in dina uppgifter. Är det hela dagar som krävs att plugga. Så får man lägga det på hela dagar.
  Jag har med svårt att påbörja någonting iaf när det gäller att läsa & koncentrera mig & ta in fakta.
  Jag är med sån att jag vill ha resultat NU NU.
  Men på gymmet blir det ju inte resultat direkt. Men där är det åxå gemenskap som betyder mycket.

  Det blir så ibland att annat får prioriteras bort då annat är viktigare 🙂

  Jag har lite svårt att tända ljus nu. Men det går ju 😊

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s