Nya videor ute!

Hej!
Hur mår ni?
Det är fredag och vet ni jag tänkte jag skulle dela med mig av mina senaste videor på youtube. Det var ett tag sedan nu och nu tycker jag att det är dags igen. För tycker även att mina youtube videor ska få lite ljus på sig här på bloggen.
Och så bryter det av lite från mitt eviga pluggande som jag även skriver om en hel del här. Men det är inte mycket kvar nu och jag har även bokat min examination idag. Men nu var det ju inte skolan vi skulle diskutera nu utan mina videor.

Nyligen la jag ut en vlogg där jag bla gör picklad rödlök igen. Tror jag nämnde det även här på bloggen men i vloggen får ni vara med.

Även gjort en video där jag delar med mig av mina nuvarande favoriter när det gäller mat, serier och musik bla. Sista videon jag tänkte dela med mig av är den videon jag la ut allra senast och det var faktiskt en frågestund. Där jag svarar på frågor.

Tänker inte lägga upp alla nya videor men här är iaf några av de senaste videorna jag har lagt upp. Och om ni vill lära känna mig bättre så är det bara att kolla in frågestunden. Eller mina nuvarande favoriter. Sedan vet jag ju att många gillar vloggar så några finns också ute. Men dessa är några och min tanke är att lägga ut en ny video imorgon igen.
Så för att bryta av lite från mina andra inlägg kommer även lite ljus på min kanal på youtube. Kan kanske vara lite kul att läsa om något annat än plugg kan jag tänka mig.😂För även om det känns som jag inte har gjort något annat än att plugga den senaste tiden så har jag gjort annat. Men ni får jättegärna kolla in dessa videor och även dela dem så fler hittar kanalen!
Nu önskar jag er en fin helg!
Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Nya videor ute!

 1. Mår bra här 😊.

  Det är ju bra att du visar upp din youtube video kanal. Så vi läsare blir tipsade om din youtube kanal & vilka videos du har lagt upp. Någon läsare kanske känner att. Den där vill jag se på 😊

  Att prata om sin blogg, sin youtube kanal i andra sociala medier gör ju att mer upptäcker dem.

  Ha det så bra❣️

  Gillad av 1 person

 2. Härligt att du bokat din examination och ett stort lycka till. Hoppas du klarar den. Så kul att du delar dina videor från din youtubekanal. Ska kolla in videorna ikväll då jag har mer tid på mig.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s