Jodå jag lever

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst i några dagar, jag har pluggat lite och så har jag även sätt två filmer nu i helgen. Nu i sista uppdraget så ska jag göra en filmanalys, och i kursen ska man se två filmer med samma tema. Så det har jag gjort i helgen. Jag har sett på dessa två filmer. Valde Ondskan och I taket lyser stjärnorna. Båda med tema sorg och tragedi. Båda filmerna är riktigt bra, ondskan har jag sett en gång tidigare men den andra var ny tror jag, minns inte om jag har sett den innan.
Så nu har jag gjort det mesta av jobben så nu idag unnar jag mig en paus från studier, får se om jag fortsätter med essän imorgon eller på torsdag. Idag har jag annars städat och diskat, även varit och handlat. Dessa saker är ju viktiga med men pluggar man får man prioritera. Känns skönt att fått gjort lite annat idag. Förutom det så har jag hunnit läsa min och Maricas bok för augusti. Blev klar med den igår och recension kommer. Nu ska ni få se något häftigt, eller något jag tyckte var häftigt.

Kolla på molnen tyckte det såg så häftigt ut hur det liksom helt hade spritt ut sig som sträck. Häftigt. Såg detta när jag lagade mat ikväll.
Nu ikväll har jag tagit en dusch och sedan läst lite. Fortsätter nu läsa i Halvsjälarna som jag har pausat när jag läste romanerna för kursen. Men nu har jag plockat upp boken igen. Halvsjälarna är del två i livstjuvarna trilogin av Linda Andersson.
Hoppas ni har det bra, igår tände jag ljus för första gången sedan i vinter. Tycker man känner av att hösten är på väg. Det är kallt om kvällarna. Har ni tänt några ljusen än? Eller är det för tidigt?😂 Men jadå jag lever, hoppas det är bra med er.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Jodå jag lever

  1. Ibland försvinner bara tiden till annat. Kul att göra filmanalyser. Studierna tar oftast väldigt mycket tid och tur då att man får ägna sig åt roliga saker. Ser fram emot både din om Maricas analys av månadens bok.

    Gillad av 1 person

  2. Jag mår bra men här är det dåligt väder. Ondskan var det länge sen man såg den, ska göra det igen då jag tycker den är bra. Hemsk men bra. Jag själv gillar inte att tända ljus men förstår att det kan vara mysigt nu när det blivit kallare ute, Hösten är absolut här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s