En lugn vecka och läsning

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst från mig hela veckan. Jag har bara tagit det lugnt. Vilat, lagat mat och läst. Självklart umgåtts med sambon med men ja det har inte hänt så mycket. I början av veckan så lagade jag mat och det är kul med matlagning tycker jag. Speciellt när man inte känner sig stressad över plugget eller något annat. Annars har jag också städat under veckan. Fast det hjälptes vi åt med. Såklart har det även blivit en del läst med, håller på med en tjock bok nu och snart läst hälften. Igår fick jag en dag med mycket läsning. Igår var det även en dåligt väder så vad passar inte bättre då att läsa. Dock var jag väldigt trött hela dagen igår så igår beställde vi pizza.

Och självklart pizzasallad till

Vi beställde en pizza med gorgonzola på och en med räkor och skinka. Jag tycker att gorgonzola ost är jättegott på pizza. 😍Idag blir det inte pizza idag blir det ugnsbakad falukorv. Men det är lika gott det med. Annars är vädret ganska trist idag med. Det regnar tillochfrån. Men veckan har varit lugn och bestått av en del läsning och matlagning. Imorgon börjar svenska 3 och ska hämta kurslitteratur på biblioteket imorgon. Så denna söndag kommer vara lika lugn som gårdagen och bara vara. Fylla på med all energi jag kan inför svenska 3 som jag kommer läsa på distans.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”En lugn vecka och läsning

  1. låter som en härlig vecka. Pizza är gott ibland. Idag blev det sallad till lunch. Vi tog en promenad till en pizzeria i närheten och sen fortsatte vi att gå runt i närområdet. 3,5 timme senare var vi hemma.

    Gillad av 1 person

  2. Skönt att ha en lugn vecka. Med läsning, lite plock, lite matlagning 😊.
    Min vecka förra vecka var inte lugn! 😅 gjorde 1-2 saker varje dag. Sen veckan som kom er blir lite lugnare. Åker hem till familjen på torsdag. Stannar där över helgen.

    Ha det så bra! 🍁

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s