Vad lyssnar jag på nu?

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det har varit en intressant start på dagen med brandlarm som går igång i trapphuset. Men som tur var var det ingen brand. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om musik som jag just nu lyssnar på. Gjorde det förut när jag var på bloggplatformen Nouw och gjort det nån gång här. Så tänkte att det är dags igen. På det sättet får ni ju även en chans att lära känna mig lite så vad lyssnar jag på just nu? Jag lyssnar ju på det mesta beror på vad jag är sugen på.

Vi börjar med 90-talet för jag har lyssnat/lyssnar en del på 90-tals musik men just denna låt har funnits med länge. Hörde denna redan i början av 2000-talet trodde då det var gruppen Westlife som sjöng denna men det är det ju inte har jag fått veta nu men denna är så bra. Men det är som sagt inte Westlife som jag har trott utan Mr. Big.

När vi ändå är inne lite på Westlife så har jag såklart även lyssnat på deras nya låt och och deras gamla låtar. Älskade deras låtar som liten och tycker fortfarande om deras musik. Så Westlife har jag lyssnat på och tycker om deras nya singel. Ser fram emot november då deras nya album släpps. Jag kan även berätta att jag gillade deras nya singel, känns lite som de håller kvar vid 90-talet men ändå lite nytt och fräscht.

Något som jag tror dock många skulle bli förvånad om man inte känner mig så är det att jag gillar Rock musik. Då helst gammal typ 80-90 talet. En grupp som jag har hört när jag var liten var ju Bon jovi. Då var låtarna It´s my life och livin on a pryer. Men jag har nyligen upptäckt en ny favoritlåt med dem (Har många favoriter) men en låt som jag tror inte är lika känd som deras andra låtar är ”fingerprints” Jag tycker denna är så bra och när jag lyssnar på låten så känns det som tiden stannar och går in i nuet. Det är rätt svårt att få mig att känna så om en låt. Första gången jag hörde denna så kände jag så och var/är fortfarande.

Men som ni märker så gillar jag 80- talet och 90 talet musik. Jag är född 1994 så att jag gillar 90-tals musik kanske inte är så konstigt. Men trots att jag inte är född på 80-talet så tycker jag om de årtalets musik. Jag älskar 80- 90-tals musik. Men detta är bara lite av vad jag har lyssnat på. Vill ni se fler av dessa inlägg så säg gärna till och berätta gärna om ni vill ha flera låtar i inlägget. Vad lyssnar ni på helst?
Ps jag har nu svarat på en del kommentarer och ni värmer mitt hjärta.❤

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Vad lyssnar jag på nu?

 1. 80 och 90 tals musik är riktigt bra. Bon Jovi väcker många minnen hos mig och de konserterna hsr varit grymma. Kul med blandad musiksmak tycker jag.

  Gillad av 1 person

 2. Jag är allätare, men 80 talet var nog mitt årtionde, men precis som Madeleine skriver så gillar jag även 50-60 tals musik. En som jag gillar som gör musik idag så är det MissLI. Hennes texter och hennes energi alltså.

  Gillad av 1 person

 3. Vad roligt att du lyssnar mycket på 80- & 90-talsmusik! Jag gillar också det, men jag är ju uppvuxen med den musiken. Har börjat lyssna lite mer på 90-talsmusik nu en period, kanske för att jag har så mycket minnen till det 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Fy att brandlarmet går. Läskigt så länge man inte vet varför. Tur att det inte var något 🙂.

  Jag gillar med 90-tals musiken. När jag var yngre så lyssna jag med på Westlife 😀. Jag tyckte att dem var bättre & snyggare än Back streat boys.

  Idag lyssnar jag på väldigt olika. Men Emil Assergård, Tomas Ledin en favo, Molly Sandén. Kommer någon låt av dem så höjer jqg volymen & sjunger med 🎶😃
  Detta inlägget gilla jag 😊

  Ha det så bra! 🍁

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s