Effektiva dagar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men jag är lite trött ikväll. Igår kväll var jag nog ännu tröttare dock då jag hade fått mycket gjort under dagen. Igår kunde jag bocka av mycket. Både städning, handling och matlagning bla. Så var ganska trött igår kväll eller jag var väldigt trött igår kväll. Men det var skönt att få mycket gjort och känna sig produktiv. Jag tror man mår bra av såna dagar.
Idag har det varit lite lugnare men jag har ändå fått mycket gjort idag med. Eller jag har fått mycket friskluft. Blev en promenad på eftermiddagen innan jag satte mig och pluggade och även nu på kvällen var jag ut en kort stund. Båda gångerna var jag och hämtade paket. Skönt att komma ut lite och få lite friskluft. Tror allt som allt så var jag kanske ute 50 min ca. Så det känns bra. Huvudsaken är ju att man kommer ut och får friskluft för alla mår bra av det. Och det bästa var väl att det inte är så kallt ute. Varken nu eller när jag var ute tidigare idag.

Tog denna för någon vecka sedan men trots kylan är hösten fin med sina färger

Bjuder på en bild jag tog för ett tag sedan en höstdag. Jag har ganska svårt ibland att komma ut speciellt nu när det börjar bli mörkare ute och regnar mer. Så nu är jag ändå rätt nöjd med dagen. Nu är jag dock väldigt trött igen men jag gillar denna trötthet känsla för man sover mycket bättre, när man har gjort något eller fått mycket friskluft. Jag märker ju att bara man kommer ut lite så blir man piggare.
Men nu resten av kvällen blir det bara lugnt. Kommer nog gå och lägga mig om några timmar känner jag men innan det kanske det blir film eller serie. Men jag har haft några effektiva dagar nu och det känns riktigt bra.
Hur är det för er tycker ni det är svårt att komma ut mer när det börjar bli kyligare ute? Och tack för era fina kommentarer suttit och svara på några idag. ❤

8 reaktioner på ”Effektiva dagar

 1. Jaa. När man har gjort grejer under dagen. Sen tar bort sminket. Det är en väldigt skön trötthets känsla 🥰.
  Jag går heller inte ut så mycket när det är dåligt väder. Har jag tid & lust för en morgon promenad. Då går jag ute. Även om om det regnar lite ute. Därför att det är så underbart sen att komma in! 😊.

  Hoppas att du hittade en film eller serie.

  Ha det så bra! 🍁

  Gillad av 1 person

 2. Hösten har så många fina färger.
  Men vet dok inte vad jag ska tycka om hösten. Vet inte vilken årstid jag gillar bäst, alla årstider har sina fördelar lika som vinterhalvåret tycker o sin

  Gilla

 3. jag kan faktist instämma att man mår bra när det blir en’lagom ‘ bra produktiv dag o inte för mkt men ändå så man känner att man klarar det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s