Äntligen inskickat & länkregn

Hej!
Hur mår ni?
Här är det helt okej men jag är helt slut nu men så stolt och nöjd med mig själv. Jag har de senaste dagarna suttit och pluggat jättemycket för att kunna bli klar med min uppsats. Och nu är jag klar, nu är frågan om det behövs kompletteras något men då får jag chans att göra det i nästa uppdrag. Men från att inte ha någon ide så är den nu klar. Känns väldigt skönt. Jag har velat ge upp från 1h till en annan men jag är väldigt glad över att jag är envis för jag gav inte upp utan nu kan jag säga att jag har försökt. Känns så bra. Känns så bra att trycka på skicka in också.
Resten av kvällen ska jag inte göra något alls jag är helt slut och trött men glad. Så kommer förmodligen kolla på netflix ikväll. Det gjorde jag även igår. Och läste lite. Men det har varit mycket böcker att läsa nu då jag gjorde uppsatsen kring Pippi Långstrump så har läst dem och är ganska trött på att läsa. Låter kanske konstigt då jag annars/oftast älskar böcker och att läsa. Men det är faktiskt ett leende på läpparna nu när jag är klar. Det känns värt allt slit även om det har varit jobbigt och stressigt.

Men innan jag avrundar så är jag faktiskt med i veckans länkregn och jag hoppas att fler skulle vilja vara med för att få mer trafik till sin blogg. Vi börjar med Madeleine: https://www.saramadeleine.se/2021/10/27/bloggutmaning-30-dagar-i-november-2021/?fbclid=IwAR3OlRW1DU8W5p6RKJR5iS__jYzsRepnkWWjln63KlhjNWin7c1GKWYZFvo
Hanna skriver om: https://hannafialotta.blogg.se/2021/october/inte-ens-om-jag-fick-betalt.html?fbclid=IwAR0mNqoUu83UMmZjQTMjaVYZgLf45ZtJMcMsVHj-lHeR5CK-CDXTZdzGhJE
Corkystyle skriver om:https://nouw.com/corkystyle/biobiljett-och-the-conjuring-3–38022144?fbclid=IwAR37tVLkFZUzl3ZSSfE2b3Z8fkfj4-pToP31pkvxlvdPKaiHhWdVFeYjC5I
Malin skriver om:https://malinmoen.com/2021/10/29/antligen-fredag-och-halloween/?fbclid=IwAR0gBqle_IohIYJ50oUYk0U3GngzgjEo0ILj7y_M6UbkjWKMxUYkuYEiVSw
Tycker fler borde vara med för det är kul och det hjälper en att få trafik till sin blogg. Så jag tycker det är kul att det är fler som är med denna vecka. Så kan vi hjälpa varandra växa

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

12 reaktioner till “Äntligen inskickat & länkregn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: