Första Advent

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag kan knappt förstå att det är första advent och att vi i nästa vecka går in i december. Vart tog året vägen och tiden. Det är ingen snö utanför men det är kallt för på taken är det frost och då vet man att det är kallt. Blir ingen speciell första advent. Jag ska fortsätta skriva på min uppsats. Är inte klar riktigt än måste skriva lite till och fylla ut den mer. Men det börjar närma sig ett slut och jag hoppas bli så klar som möjligt idag.
Igår var det lördag och då satt jag också och skrev på min uppsats en stund och sedan blev det pizza till middag igår.

Trots att detta är en fryspizza så tyckte jag denna var god. Jag älskar mozzarella och pesto 😍

Resten av kvällen så kollade jag lite på en serie och så la jag mig i sängen och läste lite innan jag somnade. Ikväll kanske det blir en julfilm. Då det är första advent så kan man börja se lite julfilmer. Så vi får se. Men först blir det att jobba lite med uppsatsen idag igen. Men att vi nästa vecka går in i december det har jag nog inte greppat än. Jag tycker bara åren springer iväg. Det var ju inte längesen det var första advent och nu är det dags igen. Men Glad första advent!
Nu innan jag avrundar tar jag med bloggare i veckans länkregn:
Hanna- https://hannafialotta.blogg.se/2021/november/basta-svar-pa-tal-pa-en-av-de-dummaste-texterna-jag-last.html?fbclid=IwAR1UlBkciZvyDL4IxpXtP7H3ZOjYuGm2k4al5wlS3yc1YvNMNyh5lCTlyxQ
Madeleine- https://www.saramadeleine.se/2021/11/24/en-lycklig-dag-efter-manga-olyckliga/?fbclid=IwAR3neTWA0ybY6wAtLxUKLJKPjFaFD7JgoR0tjJluL2w_Z6S4FPj5-EkwGbc
Kolla in deras bloggar!

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Första Advent

 1. Ja det är svårt att förstå att vi snart är inne i december. Den där pizzan såg riktigt god ut. Nu blev jag också sugen på Pizza.
  Hoppas det går bra med din uppsats och att du blir nöjd med den

  Gillad av 1 person

 2. Visst har året gått fort men jag tycker att de ska bli skönt att de blir nytt år. Vad är det för uppsats som du skriver? Fryspizza kan ibland vara godare än pizza från pizzerian tycker jag. Jag hoppas att du hittar en bra julfilm att se på. Jag har faktiskt några tips på julfilmer i min blogg 😊

  Gillad av 1 person

 3. Jag gillar varken mozarella ost eller pesto. Min favorit pizza är med ananas och brukar heta hawaii. Här mår man bra och ser fram emot imorgon då jag ska på bio.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s