Recept: Ugnsbakade Rotfrukter Med Falafel

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig lite ont i nacken vet inte om jag har sovit för länge eller på något konstigt sätt inatt för är stel och det går upp mot huvudet och ger mi huvudvärk. Men annars är det bra. Tänkte bjuda på ett recept gör inte det ofta men igår provade jag att köra in Potatis, morötter och falafel i ugnen och det blev verkligen bra och gott! Jag hade maten inne i ugnen i ca 20 i ca 20 min och det blev bra. Hade ugnen på 200 grader. Det sista jag gjorde innan jag hade in detta i ugnen var att ha på lite olja.

Hade även på sidan sedan lite rödbetssallad 😍

Men hur mycket man ska ha tänker jag är upp till var och en och hur många man är. Igår gjorde jag även så jag har rester till ikväll. Men det var kul att testa att göra detta igen och denna gången blev det bättre. Gjort detta en gång tidigare och blev inte helt nöjd men igår så.😍Men heter det rostade rotfrukter eller ugnsbakade? Hmm Ja iaf det blev gott och kommer göra igen.
Idag har jag annars suttit med min uppsats i 1h innan det blev en paus. Tack Marina för svaren och hjälpen angående uppsatsen🙏❤. Du vet inte hur mycket jag har känt mig hopplös. Tack (http://www.minasvarld.nu/?fbclid=IwAR3hGHMJboE3ZYebVeDKIL6rQUYVSZ-1D7eaGQNloT3dc-DtSlP3p34pJKg)
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Igår blev det lite serie och criminal minds. Får se om det blir serie ikväll eller om det kanske blir läsning.

Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Recept: Ugnsbakade Rotfrukter Med Falafel

 1. Va jobbigt med ont i nacken, hoppas det känns bättre imorgon! 😊 Tack för recept, älskar verkligen ugnsrostade rotfrukter. Så gott! Bra jobbat med uppsatsen❤️

  Gilla

 2. Jag mår bra. Har bara en arbetsdag kvar denna vecka sen blir det helg. Vad bra att du kunde få hjälp av henne med uppsatsen. Ibland behöver man hjälp då man kanske inte kan lösa uppgiften själv.

  Gillad av 1 person

 3. Jag har en trött kropp idag. Så blir lugn dag idag 😊.

  Fy. Inget kul att ha ont i nacken som går upp i huvudet. Du får stretcha & så.

  Ugnsrostade rotfrukter är så gott. Jag har försökt att äta falafel. Men det går inte. Det är smart att göra lite extra mat. Så man har mat nästa dag 🙂👍. Jag tycker med att det är kul att testa nya maträtter. Vad bra att du blev nöjd med maten 😊.
  Vad bra att du fick hjälp av ”minasvärd”.
  Skönt & mysigt att se serie.

  Ha det så bra! ❄️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s