Min födelsedag!

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit lite tyst, det har varit ganska fullt upp de senaste dagarna. Igår bakade jag kladdkaka tills idag då jag hade tänkt bjuda på det och sedan städade jag och plockade undan.
Och idag är det min födelsedag och jag har alltså blivit 27 nu. Tycker inte det känns som någon större skillnad mot igår när man var 26😂

Kolla jag lyckades få en sån söt bild på farmor och deras hund idag😍

Så nu idag har jag blivit firad och jag har fått en spikmatta, shampoo och av min faster fick jag en fin ljushållare. Jag är så nöjd med min födelsedag. Det blev inget stort men det gör mig ingenting. Iaf inte för mig och det är det viktigaste. Nu är jag dock väldigt trött. Var in till köping vid lunch och sedan har det varit full fart sen dess. Så nu kommer jag sova gott inatt. Och imorgon kommer jag nog vara trött med då det har gått åt mycket energi, men det gör inget. Jag vet att jag är introvert och sedan sitter i rullstol så då går det åt extra energi. Kommer somna med ett leende på läpparna. Resten av kvällen kommer jag inte göra mycket. Känner faktiskt för att läsa lite, trots att jag är så trött. Och umgås med sambon men annars inte mycket. Så det kommer jag nog göra innan jag kommer somna.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Min födelsedag!

 1. Hipp hipp hurra för dig! Grattis i efterskott!

  Låter som att du har haft en bra dag. Jag är en introvert extrovert. Jag älskar att umgås med folk men det tar för mkt energi och sedan måste jag få låsa in mig i mitt hem och inte träffa ngn, ibland är det tom för mkt att familjen är hemma.

  Gillad av 1 person

 2. Grattis i efterskott!! 🎉🎁🎂😊. Jag känner med att gå från 35-36 kändes ingen skillnad. Förutom att åren går.

  Så bra att du hade en sån bra födelsedag! 😀 Kul att farmor kom till dig. Är du nöjd. Så är det ju bra.

  Det är så mycket som kräver energi. Både saker som syns & inte syns. Så är det för mig med. Så jag förstår! Att du var trött på kvällen på din födelsedag & dagen efter.
  Lät som en bra idé att mysa med sambon 👍😊

  Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

 3. Grattis i efterskott! Vilken härlig dag du hade och kul att du är nöjd med dina presenter du fick. Själv mår jag bra och nu har man ledigt till den 10 januari.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s