En Effektiv Måndag

Hej!
Hur mår ni?
Jag mår bra, men jag är ganska trött nu. Det har varit en effektiv måndag. Blev först att gå till Ica och hämta det jag skulle ha köpt igår. Men kom till kassan och insåg att plånboken var hemma. Suck. Så var och hämtade de och sedan när jag gick ut andra gången idag så var jag förbi biblioteket innan jag gick till gymmet. Jag var ju inte och tränade i fredags då jag vaknade med migrän. Och trots snön så gick jag och tränade. Och vet ni, nu är jag glad att jag gick för det var skönt att få röra på kroppen. Nu har jag varit hemma ett tag och är allt lite trött nu, men kommer sova gott inatt👌
Det har som sagt varit en effektiv dag och lite trött är man nu. Annars har det inte hänt så mycket och tänkte därför göra en liten promotion för mina senaste videor som ligger ute på min youtube kanal.

Här har ni mina två senaste videor som jag har lagt ut på min kanal på youtube. Den senaste är en vlogg och den andra är en video där jag berättar vilka böcker jag har läst i Oktober-November. Kolla gärna in dem❤
Nu ska jag snart äta lite rester här från igår. Börjar nämligen bli hungrig nu. Det är skönt och röra på sig men efter träning så blir man väldigt hungrig. Men resten av kvällen kommer bli lugn och det kommer kännas extra bra när man har varit produktiv
Men glöm nu inte att kolla in mina senaste videor.

Kram/Amanda

En reaktion på ”En Effektiv Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s