Lite Stressiga Dagar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men det har varit väldigt mycket de senaste dagarna så därför har bloggen stått tom. Jag har fyllt år och blivit firad och däremellan försökt vila så mycket som det går. Nu har jag nyligen kommit hem från Västerås skulle egentligen dit igår men då fick jag migrän, och nu precis har jag fått i mig lite sen/tidig lunch/frukost. Blev vörtbröd med julskinka och senap. Det är så gott. Så ja det har varit mycket. Jag längtar tills det har blivit lite lugnare.
Jag gillar att ha saker och göra men återhämtning är för mig väldigt viktigt. Det är så jag får ny energi. Och jag är socialt introvert vilket betyder att är jag social en längre tid eller mycket då blir jag helt slut på energi. Förstå mig rätt alla behöver återhämtning, men just nu börjar jag sakna att bara få sitta med en bok. Och nu har jag varit social mycket och det börjar märkas av. Så mitt sociala batteri har och tar fort slut nu. Men ja lite vila resten av dagen så blir det nog bra.

Nu till något annat. Jag är med i en grupp på facebook som heter Social media support & share group (swedish) Där vi år skulle byta julklappar med varandra. Jag fick i julklapp av Madeleine (orsakullan) Och julklappen ser ni här på bilden. Det är en bok och en kopp. Jag tycker boken verkar riktigt spännande och koppen är riktigt fin. Den ska jag dricka kaffe ur😍
Tack igen till Madeleine för julklappen den var verkligen så fint och jag tycker det passade mig riktigt bra. Ni vet jag som läser😉 Boken är skriven av Lars Thunell. Och jag tycker verkligen om omslaget. inlägget har dröjt då det har varit lite mycket nu men nu fann jag äntligen lite tid. Jag har varit med i gruppen länge och jag tycker verkligen om den. Så fin gemenskap.
Nu ska jag avrunda och vila lite. Känner mig rätt trött.
Kram/Amanda

25 reaktioner på ”Lite Stressiga Dagar

 1. Vilket fint initiativ med julklappsbytet. Jag håller med det är en fin bloggrupp och viktig gemenskap – och vilka bra idéer ni har för utbyten.

  Jag är som du, mitt sociala batteri laddar ur snabbt. Kan tycka det blivit ännu mindre tåligt sen coronatiden och jag började hålla mig på min kant. Minsta lilla sociala sak gör mig näst intill utmattad. Undrar om man successivt kan tänja ut tåligheten igen?

  Gillad av 1 person

 2. Ibland är det mycket i livet. Då är återhämtningen viktig. Jag kör på några dagar. Sen stupar jag. Har typ ingen energi på 2 dagar. Då är det bara vila som gäller för mig. sen är jag pigg igen.

  Vad kul att få en bok & kopp av Madde 😃👍. Passa ju dig väldigt bra. Hoppas att boken är bra. Jag tänkte va med. Men blev inte så.

  Ta hand om dig! God Jul🎄🧑‍🎄

  Gillad av 1 person

  • Livet kan ibland vara stressigt ja och jag kan med köra på ibland och sedan säger kroppen stopp. Men försöker lyssna innan det sker. Lättare sagt än gjort ibland

   Gilla

 3. Jag brukar också säga att jag är socialt introvert. Jag är social men efter sociala sammankomster så måste jag få vara själv, inte ens familjen får vara hemma vilket är lite lättare nu när barnen är större. Sedan jag fick MS så brukar jag kalla det för socialbakfylla för det har blivit mer påtagligt.

  Kul med en grupp där man byter julklappar! Passade ju utmärkt för dig att få en bok i julklapp

  Gillad av 1 person

  • Ja om jag har varit mycket social under en dag som på min födelsedag då kan jag känna mig bakfull fast jag inte ens har druckit så känner igen det😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s