Annandag Jul

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och idag har jag tillochmed gjort lite saker och återfått energi. Igår var mest en återhämtningsdag, jag tycker om att vara social men jag behöver vila sen. Och desto längre jag har varit social då blir det mer vila (social introvert). och idag har jag varit ute och handlat då vi behövde fylla på frysen med mat så det är gjort. Var faktiskt skönt att få komma ut lite. Var inomhus hela dagen igår så var skönt med lite friskluft. Även om det bet lite i kinderna.
Jag tänkte även i detta inlägg berätta vad vi fick när vi körde julklappspelet på julafton. Sambon fick en mugg/ kaffekopp och jag bytte med farmor så vi fick ett reparationskit. Muggen var faktiskt ett av de paketen som vi hade köpt😉 Och jag är glad att han fick den för jag ville själv ha en.

Så jag ska nog koka lite vatten ikväll och dricka lite chai te i den ikväll. Fick chai te av pappa, hans fru och mina syskon bla. Jag tycker koppen är så söt med tomtarna. Men vi blev väldigt nöjda och idag tycker jag nog inte att julklappar är lika viktigt som när man var liten, även om det fortfarande är kul att få.
Nu har jag nyligen duschat och resten av kvällen blir lugn. Ska koka lite potatis och ha det till makrillen sen. Åt en sen lunch/tidig middag så börjar bli hungrig igen. Ska äta makrill i tomatsås har jag tänkt.
Igår påbörjade jag en ny bok så vi får se om jag fortsätter i den eller om det blir någon serie. Eller kanske båda men först ska jag få i mig lite mer mat.

Här kan ni läsa om julafton om ni har missat-https://amandizan.wordpress.com/2021/12/25/julafton-2021/

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Annandag Jul

 1. Här är det bara bra, lite putt över att jag måste jobba imorgon när resten av familjen är ledig.
  Juldagarna har varit bra, lugna och sköna.
  Muggen var jättesöt.

  Gillad av 2 personer

 2. Gullig mugg, ju. Förstår att du vill behålla den för dig själv. 😀 Dagarna efter julafton är dagar för återhämtning även här. När jag varit social gillar jag att gå in i min egen bubbla, kanske läsa eller tänka i tysthet. Jag brukar också skapa på som en galning, ett bra sätt att försvinna. Något du känner igen dig i, kanske?

  Vilken bok har du påbörjat? I dag har jag läst ut Mordet på Orientexpressen – säkert andra eller tredje gången – och börjat på Poirots jul. Jag tycker verkligen om Hercule Poirot. Han är supermysig.

  Gillad av 2 personer

  • När jag har varit social mycket då gillar jag också att vara i min egen bubbla och bara vara. Samt läsa.
   Poirot har jag bara sett på tv visste inte att det fanns böcker också

   Gilla

 3. Skönt att energin är tillbaka. Mm en återhämtnings dag behöver jag med känner jag.

  Härligt när det biter i kinderna av kyla tycker jag 🙂.

  Gott med chia te. Hehe kul att du fick din kopp. Skönt med en dusch. Gott med makrill i tomatsås.

  Spännande med ny bok & serie

  Ha det så bra! 🎄🌟❄️

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s