Julafton 2021

Hej!
Hur mår ni?
Här det bra men idag har man varit trött. Har haft en lugn dag hemma där jag har vilat mest. Men igår var det ju julafton och jag har haft en riktigt mysig julafton. Jag och sambon gick till min farmor och farfar på kvällen och åt julmat och sedan spelade vi julklappspel och bara hade det trevligt. Innan jag och sambon gick hem så spelade vi alla ett sällskapspel. Jag och sambon, faster och hennes man. Farmor och farfar och min ena kusin. Minns dock inte vad spelet hette. Men det var frågesport.
Jag fick även en försenad present av min kusin och hans tjej och jag fick verkligen en present som passade mig. Fick lite godis i form av Toffifee och tuttifrutti och två böcker.😍

Här har vi böckerna jag fick
Hon som vakar av Caroline Eriksson och Lekarna av Bo Svernström. Detta är inga böcker jag känner till så det ska bli kul att läsa dem. Jag misstänker att de har sett några av mina videor på youtube och nu har de koll på att jag gillar böcker.😉 Idag har jag dock inte läst något än. Istället har jag legat i soffan och kollat på ett avsnitt av ”the haunting of bly manor” bla. Energin har inte varit så stor idag så det har mest gått åt till att vila.
Men jag är verkligen nöjd med min jul och jag blev så glad för böckerna. Tror verkligen de kan passa mig. De lät spännande. Och julafton överlag är jag så nöjd med. Vad vi fick i julklapp i julklappspelet tänkte jag visa i ett annat inlägg. Nu ikväll får vi se om det blir ett till avsnitt på netflix eller om jag ska plocka upp en bok. Vi får se.
Hoppas att ni har haft en riktigt mysig julafton precis som ni har velat ha den och att helgen blir bra.

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Julafton 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s