Gott Nytt År!

Hej!
Hur mår ni?
Hoppas ni mår bra och har en riktigt bra nyår precis som ni vill ha den. De senaste dagarna har varit lugna och jag har återhämtat mig och fått ny energi. Kommer fortsätta ta det lugnt även i helgen för på måndag så börjar min nya kurs ”engelska 5” Jag ser fram emot det och tycker det ska bli skönt att komma igång igen. Men det var skönt med lite ledigt en stund. Och bara få göra det jag vill. Jag har även hunnit hämtat ut kurslitteratur och den skönlitterära boken jag ska läsa i kursen. Valde ”the correction” av Jonathan Franzen. Riktigt tjock bok.
Men hoppas ni får en nyår som ni vill och äter något gott. Här blev det hamburgare och har precis ätit och nu är jag proppmätt. Skulle kunna ta en tupplur nu😂Är det okej på nyår?

Jag fixade ordning även lite chili nuggets och kroketter så nu är jag mätt men det var jättegott 😍
Ville mest komma in här på bloggen och önska er en gott nytt år och att ni får en bra start på det nya året. Och TACK till alla er som har läst och kommenterat på min blogg under året det värmer verkligen. Det gör mig så glad att läsa era kommentarer! Och jag hoppas ni följer med mig in i 2022.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Gott Nytt År!

 1. Vad skönt att du har haft några lugnar dagar, det behöver man ha. Vad spännande att du börjar en ny kurs på måndag, hoppas att den kursen går bra för dig. Vad gott med en burgare, en perfekt måltid på nyår om du frågar mig som älskar burgare 🙂

  Gillad av 1 person

  • Det var jätteskönt med att få några lugna dagar det behövdes verkligen. Ja hamburgare med bröd är ju verkligen så himla gott. Det håller jag med dig om 😍

   Gilla

 2. Visste inte att skolan börjar så snart igen. Det var ett kort jullov då. Men vad roligt att komma i gång igen när man känner sig så pepp som du. Ska bli kul att läsa din recension om The Correction sen, jag bara antar att du kommer skriva en nu, men i alla fall. Kul. 😀 Hoppas 2022 för med sig många bra läsupplevelser för oss båda.

  God fortsättning och lycka till med skolstarten!

  Gillad av 1 person

  • Nja det vet jag inte om det var kort, jag blev ledig 3 december och ända fram till 3 januari. Det kändes lagom. Jadå jag kan lämna en recension för the corrections, är snart klar med den. Vilket känns skönt. Så man får läsa annat😀

   Gilla

 3. Gott nytt år! Vad roligt att du ska börja läsa igen. Engelska låter riktigt spännande. Jag vill också börja plugga igen. Undrar precis som Madeleine vad du vill läsa vidare till sen. Antar du håller på och läser upp behörighet? Maten såg riktigt god ut. Tupplurar är alltid okej, oavsett dag på året.

  Gillad av 1 person

  • Tack detsamma till dig! Hoppas att 2022 har börjat bra för dig med och visst är det skönt med tupplurar så man får tillbaka energi. Vill ha en gymnasieexamen så jag kan läsa vidare

   Gilla

 4. God Fortsättning önskar jag dig!

  Mitt nyår blev ganska bra. Helt okej.

  Vad man gör på nyår är upp till en själv. Samma påsk & midsommar.

  Det är skönt att vardagen igen drar igång. Så att man för rutiner igen & rör på sig lite mer.

  Nu kör vi igång med 2022! 🤗🙌🏼

  Gillad av 1 person

 5. Självklart är det ok att ta tupplur det gör jag med när möjligheten finns det gjorde jag nog också på nyår hehe. Samt skönt att du känner att du fått vila upp och komma med ny energi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s