Sammanfattning Av 2021 På Blogg & Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig och de senaste dagarna har varit lugna. Igår såg vi på film och det kommer ett separat inlägg om det. Idag har jag läst lite i boken som jag läser för min engelska kurs och så har jag lagat mat ikväll. Säg till om ni vill ha recept. Vet att några har frågat varför jag studerar och vad tanken är. Tanken är att få en gymnasieexamen så jag kan läsa till medicinsk sekreterare. Jag gick på gymnasiesärskolan och de betygen gäller inte om jag vill byta utbildning tex. Så därför läser jag upp mina betyg.

Nu tänkte jag dela med mig av hur det har gått för bloggen här under 2021 och vilket som blev det mest lästa inlägget. Vi börjar med det mest lästa inlägget under förra året
Det blevhttps://amandizan.wordpress.com/2021/04/13/ny-vecka-och-nya-utmaningar/
Mest besök från länder-
Sverige- 7,416 visningar
USA- 270 visningar
Irland- 146 visningar

Tycker det är kul att se att jag har många visningar både från irland och USA. Detta året tänker jag fortsätta blogga och växa. Det är så kul och se att den tiden jag har lagt ner på bloggen under 2021 ger resultat och jag kommer såklart fortsätta. Och till youtube.

Precis innan nyår så fick jag 100 prenumeranter tycker det är så kul och så stort att jag har 100 prenumeranter och nu har jag tillochmed 101. Känns stort och så kul. TACK till alla er som har hjälpt mig växa. Jag är verkligen inspirerad till att fortsätta både med bloggen och youtube. Och tänker såklart dela med mig av mina senaste videor nu då det är en sammanfattning av förra årets videor.

Del 1
Del 2

Det ska bli så kul och se vad detta året bjuder på och hur mycket jag kommer växa både på sociala medier men också som person. Tack alla som följer mig❤

Kram/Amanda

31 reaktioner på ”Sammanfattning Av 2021 På Blogg & Youtube

 1. God fortsättning!

  Om du fortsätter att lägga ner tid och energi på dina sociala medier så kommer du gå så långt du vill. Vill du ha bra tips på hur du stärker ditt varumärke så rekommenderar jag att du kollar in Linda på Lalinda.se

  Kram

  Gillad av 1 person

 2. Kul att du växer med dina sociala media och det är kul att följa dig i dina studier och allt du företar dig. Så bra att ha ett mål och medicinsk sekreterare är verkligen ett riktigt bra och viktigt yrke. Utan sekreteraren faller vården.

  Gillad av 1 person

 3. Vad duktigt du är som läser upp dina betyg så du kan plugga vidare, du kämpar på så bra. Vad roligt att du har läsare från både usa och Irland, alltid häftigt när man har läsare från olika länder 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Det är jättekul att läsa att ditt arbete med bloggen gett så fina resultat. Grattis till ett lysande arbete! ❤ Bara att fortsätta 2022 och så kommer du till och med ännu ett steg närmare bloggdrömmarna. Alltid lika inspirerande att få ta del av dina boktips, btw.

  Medicinsk sekreterare låter som ett roligt jobb. Hur långt har du kvar innan du kan söka in till utbildningen för det? Jag blev paff när jag läste att gymnasiesärskolan inte gav full behörighet. Paff och lite ledsen för din skull att du måste göra om det igen. Samtidigt verkar det gå bra för dig på utbildningen och du verkar också få göra många roliga saker.

  Och MAN KAN JU ALDRIG STUDERA FÖR MYCKET är mitt motto. 😀 Jag älskar att gå i skolan och hade gärna stannat kvar där för evigt. Är inte lika pepp på arbetslivet. 😅

  Gillad av 1 person

 5. Jag mår bra. Roligt att du har ett mål med dina studier. Själv var det läng sedan man pluggade. Det är så kul att följa dig på bloggen och youtube. Bra jobbat med både bloggen och din youtubekanal.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s